HerNews.gr
Διεθνή

Σακίρα-Πικέ: Πως θα γίνει η μοιρασιά της περιουσίας τους;

Το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό με μια κοινή δήλωσή τους, την Κυριακή, στην οποία ζητούν τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής για το καλό των παιδιών τους. Υπόθεση για δυνατούς «παίκτες» η μοιρασιά της περιουσίας τους.

Αναλυτικά η δήλωσή τους: “Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας“.

Ωστόσο, πλέον μετά τον χωρισμό εγείρονται εύλογα ερωτήματα με το πιο καίριο να είναι πώς θα γίνει η μοιραστεί της τεράστιας περιουσίας της Κολομβιανής superstar και του άσου της Μπαρτσελόνα.

Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού

 Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η περιουσία της Shakira εκτιμάται περίπου στα 300 εκατ. ευρώ, ενώ του Piqué στα 80 εκατομμύρια.

Τα δεδομένα της περιουσίας τους δεν πρόκειται να αλλάξουν, καθώς το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Επίσης, εκτός της… μοιρασιάς της περιουσίας είναι και τα ακίνητα που αγόρασε το ζευγάρι πριν από τη σχέση του. Η popstar έχει μία έπαυλη στο Μαϊάμι αξίας 13 εκατ. ευρώ και ο ποδοσφαιριστής ένα τριώροφο σπίτι στο κέντρο της Βαρκελώνης, αξίας 4,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Ζει μαζί με τον σύντροφό της και «είναι πολύ ευτυχισμένοι»

HerNews ka

Λίβανος: Αδέσποτος σκύλος έσωσε βρέφος – Το είχαν πετάξει στα σκουπίδια μέσα σε σακούλα

HerNews ka

Adele: Σταμάτησε να πίνει πριν από 3 μήνες – «Ήμουν οριακά αλκοολική στα 20 μου»

HerNews ka