HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί δεν θα αφαιρέσει τους τίτλους του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

Ανεξάρτητα από το πόσο τεταμένα είναι τα πράγματα μεταξύ Βασιλικής οικογένειας με Χάρι-Μέγκαν και με ό,τι φέρεται να καταλήγει στο δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του Netflix “Harry & Meghan” της Πέμπτης, ο Βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ απίθανο να αφαιρέσει ποτέ τους τίτλους των Sussexes, λένε οι γνώστες της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έλαβαν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ από την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ την ημέρα του γάμου τους, στις 19 Μαΐου 2018.

Ωστόσο, οι επικριτές του ζευγαριού είπαν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει να χάσουν τους τίτλους τους μετά τα τρία πρώτα επεισόδια του σόου του Netflix , που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο έριξαν ακόμα περισσότερα “πυρά” για τη δυστυχισμένη ζωή τους πίσω από τους τοίχους του παλατιού.

Ο Piers Morgan έγραψε στο Twitter : «Ο Βασιλιάς Κάρολος πρέπει να αφαιρέσει από αυτούς τους δύο δηλητηριώδεις αρουραίους όλους τους εναπομείναντες τίτλους και τους δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια και πρέπει να το κάνει γρήγορα προτού καταστρέψουν τη μοναρχία».

Ωστόσο, μια πηγή από το παλάτι δήλωσε στα ξένα μέσα: «Η αφαίρεση του τίτλου τους δεν είναι κάτι που ο Βασιλιάς πιθανότατα θα σκεφτόταν ποτέ… κυρίως επειδή θα ήταν πολύ ασήμαντο και τιμωρητικό».

Επιπλέον, η πηγή πρόσθεσε, «θα οδηγούσε μόνο στο να ισχυριστούν οι Σάσεξ ότι ήταν μια ενέργεια εκδίκησης και απόδειξη ότι δεν ήταν ποτέ ευπρόσδεκτοι στη βασιλική οικογένεια».

Σε ένα νέο τρέιλερ για τη σειρά του Netflix που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, η Μαρκλ, λέει: «Δεν με πέταξαν στους λύκους, με τάιζαν στους λύκους».

Ενώ ο Χάρι προσθέτει: «Ήταν στην ευχάριστη θέση να πουν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου. Δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατέψουν».

Η ταυτότητα «εκείνων» στους οποίους αναφέρεται ο Χάρι, δεν είναι ξεκάθαρη από το τρέιλερ, αν και, όπως αποκάλυψαν τα μέσα το ζευγάρι θα μιλήσει για τον εκφοβισμό που δέχονταν από αξιωματούχους του παλατιού.

Ακόμα κι αν οι Σάσεξ αφαιρούνταν από τους τίτλους τους, η Μαρκλ θα κατέληγε με μια διαφορετική τιμή, σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο: την πριγκίπισσα Henry (Μόνο οι πριγκίπισσες που γεννήθηκαν στη βασιλική οικογένεια επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα ονόματά τους.

Μια γυναίκα που παντρεύεται με τίτλο πριγκίπισσας, όπως η πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ, παίρνει το όνομα του συζύγου της).

Ο διευθυντής του Majesty Joe Little είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τον Χάρι να παραιτηθεί από τους τίτλους του, προσθέτοντας:

«Ο Χάρι θα μπορούσε να παραιτηθεί από τον πριγκιπικό του τίτλο αν το επιθυμούσε, όπως έκανε η πριγκίπισσα Πατρίσια του Connaught, εγγονή της βασίλισσας Βικτώριας, όταν εκείνη παντρεύτηκε έναν κοινό άνθρωπο λίγο πριν από έναν αιώνα».

Ο Χάρι και η Μέγκαν πιστεύεται ότι θέλουν τα παιδιά τους, ο Άρτσι, 3 ετών, και η 1χρονη Λίλιμπετ, να χρησιμοποιούν βασιλικούς τίτλους, αλλά ο Κάρολος πιστεύεται ότι περιμένει μέχρι την εκπομπή του Netflix και τα απομνημονεύματα του Χάρι – “Spare” που κυκλοφορούν στις 10 Ιανουαρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tina Turner: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας

HerNews ka

Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift με τον Travis Kelce & τα δάκρυα χαράς

HerNews ka

Γουίλ Σμιθ: «Το χαστούκι στα Όσκαρ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας μου ταινίας»

Her News b