HerNews.gr
Ελλάδα

H Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου στο Διεθνή Διαγωνισμό Miss International 2022

H Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου εκπροσώπησε τη χώρα μας ως Miss GreeceInternational 2022 στο διεθνή διαγωνισμό Miss International που διεξάχθηκε το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία, έπειτα από 2 χρόνια απουσίας της διοργάνωσης εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας Covid -19.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό ομορφιάς που ενθαρρύνει την ανταλλαγήκουλτούρας και εθίμων μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν, με στόχο τηνπολιτιστική αλληλεπίδραση μεταξύ των λαών. 

Μία σειρά ξεναγήσεων, στην εξωτική χώρα της Άπω Ανατολής δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν από το καθημερινό πρόγραμμα των υποψηφίων!

Μεταξύ άλλων, φιλοξενήθηκαν σε παραδοσιακά Ιαπωνικά καταλύματα, παρακολούθησαν την περίφημη Ιαπωνική ιεροτελεστία τσαγιού, την ιδιαίτερη  παρασκευή sushi, ενώ επισκέφτηκαν τις ιστορικές πόλεις Hiroshima και Fukoshima.

Ειδική βραδιά αφιερώθηκε στη συγκέντρωση χρημάτων από δώρα που πρόσφερεη κάθε χώρα και τα οποία τέθηκαν προς πλειστηριασμό για τους σκοπούς τηςUNICEF.

Η Άννα Παυλίδου με χαρά διαπίστωσε πως η θεά Αφροδίτη που επέλεξε ως δώροσυγκαταλέχθηκε στις πιο ακριβές πλειοδοτήσεις.

Σημαντικό μέρος του διαγωνισμού αποτελεί η δράση της κάθε υποψήφιας μετο hastang #BeautiesForSDGs. Η δράση αφορά 17 οικουμενικούς στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που κατατέθηκε από τον ΟΗΕ το 2015 και στους οποίουςπρέπει να εργαστούν από κοινού τα κράτη- μέλη. 

Η Άννα Παυλίδου σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση Fabric Republic και με τη δύναμη που της πρόσφερε ο τίτλος Σταρ Ελλάς, ενημέρωσε και προώθησε ως δράση τη διαχείριση πλεονάζοντος ρούχου μέσω της ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ρούχων,  με στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας.

Οι 69 φιναλίστ διαγωνίσθηκαν σε 2 διαφορετικές ημέρες.

Ο προκριματικός στις 10 Δεκεμβρίου περιλάμβανε εμφάνιση με μαγιό χωρίς κοινό, ενώ ο τελικός που διεξήχθη στις 13 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο Tokyo Dome CityHall περιλάμβανε ως πρώτη εμφάνιση τη παραδοσιακή εθνική στολή καιολοκληρώθηκε με την εμφάνιση της κάθε υποψήφιας με βραδινή τουαλέτα.

Η Άννα Παυλίδου εκπροσώπησε τη χώρα μας με τη παραδοσιακή στολή των ποντίων και έκανε τους απανταχού ποντίους της υφηλίου να παραληρούν στην εμφάνισήτης, όχι μόνο τη βραδιά του τελικού στο στάδιο που συγκεντρώθηκαν για νατη χειροκροτήσουν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της προςΕλλάδα, βγάζοντας άπειρες φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. 

Όλα τα ρούχα με τα οποία έκανε τις επίσημες εμφανίσεις της η Άννα Παυλίδου ως Miss International Greece και φυσικά η ολόχρυση τουαλέτα του τελικού, ήταν του  Brand  Zinas – Cinema ενώ τα παπούτσια της εταιρίας Harala.

Νικήτρια του διαγωνισμού ανακηρύχθηκε η Miss Germany – Jasmin Selberg,ενώ τη τελική 5αδα κατέκτησαν οι:

1st Runner-up: Cape Verde – Stephany Amado2nd Runner-up: Peru – Tatiana Calmell3rd Runner-up: Colombia – Natalia Lopez Cardona4th Runner-up: Dominican Republic – Celinee Santos Frias

Για την ιστορία, να πούμε πως ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το 1962και αποτελεί έναν από τους 3 μακροβιότερους διαγωνισμούς παγκοσμίως.Θεσμοθετήθηκε  από τον ιδρυτή του Miss Universe Mr. Oscar J. Meinhardκαι διεξάγεται από τότε κάθε χρόνο κυρίως στην Ιαπωνία και Κίνα, συμμετέχοντας πάνω από 60 χώρες του κόσμου.

Η Ελλάδα κατέκτησε το στέμμα της Miss International το 1994 με τη συμμετοχή της Μις Ελλάς 1994 Χριστίνας Λέκκας – η οποία έστειλε ολόκαρδες ευχές για καλή τύχη στην Άννα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram!

Ωστόσο δεν έλλειψαν και άλλες σημαντικές διακρίσεις από τη χώρα μας όπωςαυτές της 1ης ανα/κης Σταρ Ελλάς 1992 Γεωργίας Δρόσου που στέφθηκε 1stRunner Up Miss International 1992, της Σταρ Ελλάς 2004 Όλγας Κυπριώτουως 2nd Runner Up Miss International 2004 – η οποία έστειλε επίσης ευχέςκαι καλή τύχη στην Άννα – και της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς 2007 ΔέσποιναςΒλεπάκη ως 1st Runner Up Miss International 2007.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άδεια Ειδικού σκοπού : Ποιοι χάνουν την αποζημίωση;

Her News b

Καύσωνας: Ανακοινώθηκαν τα μέτρα προστασίας – Η εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας

HerNews ka

Καιρός: Ηλιοφάνεια με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα

HerNews ka