HerNews.gr
Beauty

Οι κορυφαίες επιλογές μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα – Η Make up artist Ρια Κανακάρη μας συμβουλέυει

Για να λάμψετε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, θα χρειαστείτε ένα χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει τη γιορτινή σας εμφάνιση. Ποιο είναι όμως το makeup look που θα σας κάνει πιο λαμπερή και σαγηνευτική από ποτέ;

 

Όλες οι γυναίκες θέλουμε τις ημέρες των γιορτών και ιδιαίτερα στο ρεβεγιόν να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι τέλειο και εκθαμβωτικό.

Μακιγιάζ με κλασικό smokey eyes

Στις πρώτες θέσεις αυτής της λίστας δεν θα μπορούσε να μην είναι το κλασσικό smokey eyes, ειδικά ενόψει των Χριστουγέννων, όταν έχετε πολλές εκδηλώσεις να παρευρεθείτε. Μπορούν να δημιουργηθούν με όποιο χρώμα σκιάς θέλετε, αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους και να δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Μάτια γιορτινά, με ματ ή μεταλλικές σκιές, είτε με μια δόση glitter για πιο glamorous εμφανίσεις. 

Σκεφτείτε το ως ένα επιχρυσωμένο makeover για τα μάτια σας για να δημιουργήσετε ένα φωτεινό χριστουγεννιάτικο glitter μακιγιάζ.

Εορταστικά κόκκινα χείλη

Όπου και να κοιτάξετε τα Χριστούγεννα θα δείτε αποχρώσεις κόκκινου, οπότε γιατί να μην αγκαλιάσετε αυτό το εορταστικό χρώμα και στο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σας;
Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα και με απαλό, φυσικό μακιγιάζ ματιών, αλλά και με έντονα και γιορτινά smokey eyes. 

Ρία Κανακάρη
Μakeup Αrtist & Μakeup Trainer Μακιγιάζ
Contact @: https://www.instagram.com/riakanakari_makeupartist/

Νεότερα Άρθρα

Millie Bobby Brown: Έκοψε τα πολύ μακριά μαλλιά της

HerNewskl

Kendall Jenner: Υιοθέτησε το χτένισμα που θα χρειαστεί μόλις 2 λεπτά για να αντιγράψετε!

HerNewskl

Selena Gomez: Μας έδειξε την hot τάση στο φθινοπωρινό μανικιούρ!

HerNewskl