HerNews.gr
Rainbow

Rebel Wilson – Ramona Arguma: Γιορτάζουν τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό τους

Η Rebel Wilson γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα ως μαμά και μοιράστηκε δύο γλυκά στιγμιότυπα της ίδιας και της συντρόφου της Ramona Agruma που απολάμβαναν τις διακοπές με τη νεογέννητη κόρη τους, Royce Lillian.

«Πρώτα οικογενειακά Χριστούγεννα», έγραψε η 42χρονη Rebel Wilson, στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram της την Παρασκευή.

Στις φωτογραφίες, το ζευγάρι ντυμένο με τζάκετ πιάνεται χέρι-χέρι μπροστά από ένα πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ύπαιθρο, ενώ το μωρό τους είναι μέσα στο καροτσάκι του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Rebel  με την Ramona και την κόρη τους φαίνεται να βρίσκονται στο Άσπεν, καθώς η Wilson μοιράστηκε άλλες φωτογραφίες από τη χιονισμένη θέα στο Κολοράντο αυτή την εβδομάδα.

Τον περασμένο μήνα η Wilson ανακοίνωσε στο Instagram ότι καλωσόρισε το πρώτο της παιδί , ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Royce Lillian, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Πέρα από την περηφάνια που ανακοινώνω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, της Royce Lillian, που γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσω παρένθετης μητέρας, δεν μπορώ καν να περιγράψω την αγάπη που έχω για αυτήν, είναι ένα όμορφο θαύμα!» έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία του νεογέννητου ξαπλωμένου σε μια κουβέρτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Ήταν μια μεγάλη χρονιά για το αστέρι του «Senior Year». Τον Ιούνιο, εμφανίστηκε ως μέλος της κοινότητας LGBTQIA+ συστήνοντας θαυμαστές στην κοπέλα της.

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια Πριγκίπισσα της Disney #loveislove», έγραψε στη λεζάντα μιας selfie.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “Αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα”»

HerNews ka

Καπουτζίδης σε Κούγια: «Είμαι ευτυχισμένος και άνεργος ομοφυλόφιλος»

Her News

17 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας & Αμφιφοβίας

HerNews ka