HerNews.gr
Ελλάδα

Κύκλωμα κοκαΐνης: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής, ο ρόλος του κουμπάρου και οι επιταγές

Πολύ γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μάλιστα, φέρεται να έπαιρνε ναρκωτικά για προσωπική χρήση από τον κουμπάρο του, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ο «πρωταγωνιστής» κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης.

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση ξεκίνησαν με βάση μία πληροφορία που έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για τη δράση οργάνωσης που κάνει «παραδόσεις» ναρκωτικών σε πελάτες της σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.

Από την έρευνα προέκυψαν ότι τα μέλη του κυκλώματος πραγματοποίησαν τουλάχιστον 750 συναλλαγές, κατά τις οποίες διακινήθηκαν τουλάχιστον 900 γραμμάρια κοκαΐνης και τουλάχιστον 500 γραμμάρια κάνναβης, με κέρδος τουλάχιστον 70.000 ευρώ.

Η δράση του κυκλώματος

Ο κουμπάρος του τραγουδιστή φέρεται να χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» το σπίτι του στη Βάρη και να παρέδιδε σε καθημερινή βάση κοκαΐνη στους πελάτες σε όλη την Αττική, διακινώντας κάθε εβδομάδα περισσότερα από 50 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η σύντροφος του κουμπάρου του τραγουδιστή είναι επίσης κατηγορούμενη. Φέρεται να συνεργαζόταν στη διακίνηση ναρκωτικών, όπου εκτός από την αποθήκευσή τους είχε και δικό της «πελατολόγιο».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Προαιρετικό το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 16 Ιουλίου

HerNews ka

Κακοκαιρία «Bogdan»: Τέσσερις περιοχές στο «μάτι» με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Πότε αναμένεται εξασθένιση

Her News b

Συγκινεί ο 14χρονος που ευχαριστεί τους γονείς του αδικοχαμένου Γρηγόρη για τη δωρεά οργάνων

Her News