HerNews.gr
Ελλάδα

Βέροια: Μητέρα πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα το 11 μηνών μωρό της

Νεκρό εντοπίστηκε από περαστικούς ένα βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα, από περαστικούς που ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Σήμερα τα ξημερώματα, στην περιοχή έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ και ανέσυραν το μωρό. Η μητέρα του 11 μηνών βρέφους ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στον ποταμό στις 31 Δεκεμβρίου.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι περίπου 11 μηνών.

Ομολόγησε η μητέρα πως εκείνη το πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα

Η μητέρα του 11 μηνών βρέφους ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα στις 31 Δεκεμβρίου. Η γυναίκα στην αρχή έπεσε σε αντιφάσεις και έλεγε ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο. Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα και υπέδειξε το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η μητέρα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Αφού πέταξε το βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα… πήγε σε ξενοδοχείο

Η 30χρονη μένει με τους γονείς της σε χωριό της περιοχής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αποτρόπαιη πράξη της πήγε στην Αλεξάνδρεια και διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο.

Την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της.

Σε ερωτήσεις των γονέων της για το πού βρίσκεται το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς τότε πήγαν και κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, ενώ -όπως προαναφέρθηκε- άλλες πληροφορίες θέλουν τον πατέρα του μωρού, με τον οποίο δεν είναι παντρεμένη, να κατάλαβε τι έχει συμβεί και να την κατήγγειλε.

Τελικά, το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2023 η 30χρονη μητέρα ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε το σημείο στο φράγμα του Αλιάκμονα, στο οποίο έριξε το μωρό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Κακουργηματική δίωξη στον σταθμάρχη Λάρισας – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο – «Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»

HerNews ka

Εθνικό πένθος: Τι σημαίνει και τι προβλέπεται

Her News

Apple: Παρουσιάστηκε το νέο iPhone – Η έκπληξη με την τιμή και η ημερομηνία διάθεσής του

HerNews ka