HerNews.gr
Ελλάδα

Apple: Παρουσιάστηκε το νέο iPhone – Η έκπληξη με την τιμή και η ημερομηνία διάθεσής του

Το iphone 15 έχει καινούργιο σχεδιασμό που το κάνει πανέμορφο, καθώς και ένα καινούργιο σύστημα κάμερας. Είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους χρήστες μας να τραβούν υπέροχες φωτογραφίες.

Με αυτόματες λειτουργίες όπως αυτή της αυτόματης αλλαγής σε λήψη πορτρέτου όταν χρειάζεται.

Τα νέα iPhone 15 περιλαμβάνουν σταθεροποίηση εικόνας για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, βελτιστοποίηση 2x και ενημερωμένα πορτραίτα με πιο πλούσιο χρώμα και καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Θα έχει ακόμη, κινηματογραφική λειτουργία 4K.

Η Apple για πρώτη φορά ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών της ΕΕ αλλάζοντας τελικά τα καλώδια φόρτισης σε USB-C. Έτσι το νέο μοντέλο θα είναι το πρώτο και μοναδικό της apple που θα χρησιμοποιεί ευρωπαϊκού τύπου φορτιστές.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι μπαταρίες iPhone 15 θα είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο κοβάλτιο.

Όσο για την τιμή του το iPhone 15 θα κοστίζει 799 δολάρια, το iPhone 15 Plus 899 δολάρια, το iPhone 15 Pro 1.099 δολάρια και το iPhone 15 Pro Max 1.299 δολάρια.

Ρολόι που… «λύνει» τα χέρια

Η Αpple όμως είναι περήφανη και για το για το διπλό χτύπημα ή double tap όπως το αποκαλούν. Πρόκειται για μια λειτουργία του νέου ρολογιού που λύνει τα χέρια στον ιδιοκτήτη.

Είναι πολύ βολικό για περιπτώσεις όπου το ένα σας χέρι είναι απασχολημένο, όπως όταν πάτε βόλτα τον σκύλο σας ή κρατάτε μια κούπα καφέ. Νομίζουμε θα το χρησιμοποιείτε όλη την ώρα. Σας παρουσιάζουμε το διπλό χτύπημα.

Χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να εντοπίσει την μοναδική υπογραφή μικρών κινήσεων και αλλαγών στην ροή του αίματος όταν το χέρι σας κάνει αυτή την κίνηση.

Πόσο θα κοστίζει; Σύμφωνα με την εταιρεία η απλή έκδοση του ρολογιού θα ανέρχεται στα 492 $ ενώ η έκδοση ultra θα πωλείται στα 975 $.

Όπως αναφέρει το Business Insider, το νέο iPhone θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου. Ίδια είναι και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Χρονοπούλου: Η οικιακή της βοηθός μιλά για πρώτη φορά για τις σχέσεις που είχαν & για τη στιγμή που την βρήκε αναίσθητη

HerNews ka

Self Test: Τι ισχύει από σημερα

Her News b

Δίκη Τοπαλούδη: Διεκόπη για τρίτη φορά – Αρνήθηκαν 4 δικηγόροι να υπερασπιστούν τους δολοφόνους και βιαστές της Ελένης

Her News