HerNews.gr
Beauty

Τα αγαπημένα αρώματα των σταρ: Από την Μέριλιν Μονρόε μέχρι την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Είτε πρόκειται για καλτ αρώματα, είτε για εξειδικευμένα αρώματα είτε για δικές τους δημιουργίες, ακόμη και οι διασημότητες έχουν τα αγαπημένα τους αρώματα , τα οποία φορούν ως φυλαχτό και παραμένουν πιστά σε αυτά με τα χρόνια.

 Συχνά  έχουν καθορίσει μάλιστα την επιτυχία ενός αρώματος, που συνδέεται για πάντα με ένα όνομα ή ένα πρόσωπο. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα αρώματα τους που αποκαλύπτουν ένα μερικές φορές ανύποπτο κομμάτι της προσωπικότητάς τους.

1. Audrey Hepburn: Givenchy’s Interdit

Το L’Interdit, ένα μεθυστικό άρωμα, παρέμεινε αποκλειστικό κτήμα της Audrey Hepburn μέχρι που κυκλοφόρησε δύο χρόνια αργότερα. Ο θρύλος λέει ότι το άρωμα οφείλει το όνομά του στη διαμαρτυρία της ηθοποιού όταν ο Hubert de Givenchy της είπε ότι ήθελε να το κυκλοφορήσει στην αγορά. Η Hepburn, που ήθελε να διατηρήσει την αποκλειστικότητα του αρώματος, αναφώνησε: «Μα σου απαγορεύω να το χρησιμοποιείς», προκαλώντας έτσι το όνομά της.

Marilyn Bob

2. Marilyn Monroe: Chanel No. 5

«Ξέρεις, οι άνθρωποι μου κάνουν αυτές τις ερωτήσεις! Με ρωτούν, “Τι φοράς για να κοιμηθείς;” Μια πιτζάμα; Μια κάλτσα; Ένα νυχτικό;» Και απαντώ: Chanel N° 5 , γιατί είναι η αλήθεια…!», δήλωσε η   Marilyn Monroe σε συνέντευξή της στο MarieClaire το 1960 . Το «τεχνητό άρωμα», που παρήγγειλε η Gabrielle Chanel στον Ernest Beaux – ο οποίος αναμείγνυε φυσικά αποστάγματα, ειδικά γιασεμί και τριαντάφυλλο, και συνθετικά,  αποτελείται από 80 συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής συγκέντρωσης αλδεΰδων. Σήμερα η φόρμουλα του Chanel N°5 παραμένει αμετάβλητη και η εταιρεία δεσμεύεται να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα των πρώτων υλών που καλλιεργούνται στα χωράφια της στο Grasse της Προβηγκίας.

3. Lady Diana: Diorissimo

Με μάλλον εκλεκτικές γεύσεις στα αρώματα και λάτρης των αρκετά πλουσιοπάροχων λουλουδιών αρωμάτων , η Lady Diana εναλλάσσονταν μεταξύ των Diorissimo του Dior, 24 Faubourg της Hermès, So Pretty της Cartier ή Bluebell του διάσημου Άγγλου αρωματοποιού Penhaligon’s.

4. Kate Middleton: White Gardenia Petals από την Illuminum

Το White Gardenia Petals από το Illuminum , ένα σύγχρονο άρωμα που δημιουργήθηκε από τον Michael Boadi , είναι το άρωμα που φόρεσε η Kate Middleton την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα William . Ένα ρομαντικό λευκό άρωμα που η Δούκισσα του Κέμπριτζ αντικαθιστά μερικές φορές με άνθη πορτοκαλιάς και νότες εσπεριδοειδών από την κολόνια Orange Blossom της Jo Malone.

5. Meghan Markle: Woodland Sage and Sea Salt by Jo Malone London

Εναλλάσσοντας διαφορετικά αρώματα, η Δούκισσα του Sussex παραμένει πάντα πιστή στο βρετανικό brand Jo Malone, από το οποίο προτιμά τις λουλουδένιες νότες του Wild Bluebell ή την ξυλώδη και «αλμυρή» ατμόσφαιρα του Wood Sage & Sea Salt.

Hailey Bieber-hernews

6. Hailey Bieber: Fleur Narcotique από το Ex Nihilo

Το αμερικανό τοπ μόντελ είπε στη Vogue ότι κρατά πάντα ένα μπουκάλι από αυτή τη δημιουργία της παριζιάνικης μάρκας Ex Nihilo στην τσάντα της: ένα μπουκέτο παιώνιες τυλιγμένες σε μια ξυλώδη, σαρκική και απείρως κομψή ανάσα, μια οσφρητική ερμηνεία της Parisienne από τη Δεξιά Όχθη.

Kendall Jenner-hernews

7. Kendall Jenner: Amber of KKW

“Αυτό είναι το άρωμα που γεννήθηκε από τη συνεργασία με την αδερφή μου για την KKW. Είναι το κεχριμπαρένιο άρωμα μας. Το λατρεύω, είναι τέλειο για κάθε μέρα. Πάντα μου αρέσει να έχω μαζί μου ένα μπουκάλι από αυτό το άρωμα, ποτέ δεν ξέρεις”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Το πιο elegant manicure για τα πρώτα dates που θα εντυπωσιάσει!

HerNewskl

Η απόλυτη ρουτίνα περιποίησης για λιπαρό δέρμα

HerNews ka

Βρεγμένα μαλλιά: Tα 3 λάθη που όλες κάνουμε μετά το λούσιμο!

HerNewskl