HerNews.gr
Διεθνή

Khloé Kardashian: Aπάντησε στις φήμες περί photoshop στις φωτογραφίες της!

Khloé Kardashian

H Khloé Kardashian απάντησε σε όλες τις φήμες που τη θέλουν να χρησιμοποιεί το photoshop και μάλιστα οι fans της είχαν θορυβυθεί πολύ με αυτό.

Η ίδια έχει δεχθεί ανά καιρούς αρκετά αρνητικά σχόλια και ειδικά όσον αφορά τα τελευταία posts της. Μάλιστα η ίδια φαίνεται να είναι άκρως ανανεωμένη και αδυνατισμένη, με τα πόδια της να δείχνουν τόσο λεπτά σε σημείο που οι fans έσπευσαν να την κατηγορήσουν για υπερβολικό ρετούς στις λήψεις.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να αφήσει τέτοιες φήμες χωρίς να απαντηθούν και είπε ανοιχτά πως:

“Υποθέτω ότι είναι όλα αυτά, περάσαμε το 2022, 365 ημέρες, ελπίζω όλοι να μάθαμε κάτι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Ελπίζω να έχουμε όλοι κάτι με το οποίο μπορούμε να πάρουμε στο επόμενο κεφάλαιο των ταξιδιών μας και προσεύχομαι να βρούμε όλοι την ισορροπία όσο αυτός ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει. Φέτος μπορεί να είχαμε βρει μερικούς νέους φίλους, ίσως να ερωτευτούμε και ίσως απλώς να δέσουμε μερικά χαλαρά. Ακόμα κι αν περάσαμε μερικές από αυτές τις μέρες κλαίγοντας, ελπίζω να θυμηθήκαμε όλοι να ξεσκονίσουμε και να δώσουμε στους εαυτούς μας εύσημα για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε”.

Khloe Kardashian: To μοναδικό beauty look της για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Νεϊμάρ μετά την απιστία του: «Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα» είπε για την έγκυο γυναίκα του

Her News

Taylor Swift: Αποκαλύπτει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου της άλμπουμ

HerNews ka

Μέγκαν και Χάρι: Δέχτηκαν ευχές απο τη Βασιλική οικογένεια

Her News