HerNews.gr
Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Πρόταση εισαγγελέως να κηρυχθεί αθώος για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση της πρώτης καταγέλλουσας

 Πρόταση να κηρυχθεί  αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης  για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση λόγω αμφιβολιών έκανε η εισαγγελέας της έδρας.

Ρεπορτάζ από τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας ανέφερε ότι: «Όλα όσα κατέθεσε η πρώτη καταγγέλουσα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί. Το δικαστήριο δεν μπορεί να καταδικάσει με μπορεί και ίσως. Όσον αφορά την πρώτη καταγγέλουσα προτείνω στο δικαστήριο να κηρύξει αθώο τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών».

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίστηκε στην σημερινή συμπληρωματική του κατάθεση ότι ο δικηγόρος της πρώτης και της τρίτης εκ των καταγγελουσών Αλέξανδρος Μιντζιάς, έχει συστήσει εταιρία προώθησης καλλιτεχνών με τον αδερφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Η συγκεκριμένη εταιρία σύμφωνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκπροσωπεί τη Λένα Δροσάκη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου.

Η αγόρευση της εισαγγελέως συνεχίζεται μέχρι και τώρα για τις άλλες δυο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη εις βάρος δυο γυναικών συναδέλφων του.

«Είναι αλήθεια ότι η ανεύρεση της αλήθειας στα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας είναι δύσκολη. Πρόκειται για αθέατα εγκλήματα. Είναι εγκλήματα που δεν έχουν ούτε θεατές ούτε μάρτυρες» είπε στην αγόρευσή της στο δικαστήριο η εισαγγελέας απευθυνόμενη σε δικαστές και ενόρκους.

Επίσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε όσα υποστήριξε ο Πέτρος Φιλιππίδης για το «οργανωμένο σχέδιο εναντίον του» λέγοντας: «Δεν μας διαφώτισε ο κ. κατηγορούμενος όταν είπε ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο εναντίον του. Μας είπε ότι συνεργάστηκαν όλες μαζί για να τον καταγγείλουν. Μας είπε για την ομόρρυθμη εταιρεία του συνηγόρου για τη προώθηση καλλιτεχνών.

Ο ισχυρισμός του δεν κρίνεται πειστικός. Οι καταγγέλλουσες δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους. Αποφάσισαν να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε μια τόσο επώδυνη δικαστική διαδικασία για να αποκαθηλώσουν τον κατηγορούμενο από το καλλιτεχνικό στερέωμα; Γιατί αποφασίστηκε η αποκαθήλωσή του ιδίου και όχι κάποιου άλλου;»

Η απολογία συνεχίζεται..

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Με λαμπρότητα η επανακαθιέρωση της Αγίας Τράπεζας στον Άγιο Δημήτριο Ν. Ελβετίας Βύρωνος

HerNews ka

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Που έρχονται βροχές

Her News

Εκλογές 21 Μαϊου: Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται εκλογική άδεια

HerNews ka