HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Emilia Vodos: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την παίκτρια του My Style Rocks

H Emilia Vodos συμμετέχει στο “My Style Rocks” και όπως φαίνεται θα απασχολήσει αρκετά το κοινό και τους κριτές με το ακριβό της ντύσιμο και με τον χαρακτήρα της.

H Emilia Vodos είναι 26 ετών όπως έχει δηλώσει στην προσωπική της συνέντευξη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Βούλας αλλά πλέον μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ της Ελλάδας και του Μαϊάμι.

Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία όταν έβλεπε τη μητέρα της και τον πατέρα της να κάνουν τα ψώνια τους στο εξωτερικό και εκεί “κόλλησε” το μικρόβιο της μόδας. Είναι μια γυναίκα που έχει ακριβό γούστο και δεν διστάζει να το δείχνει σε όλες τις εμφανίσεις της.

Μπαίνει στο “My Style Rocks” διότι θέλει να προκαλέσει τον εαυτό της και θέλει να φέρει στο πλατό εικόνες οι οποίες θα είναι δυνατές και θα προκαλέσουν τις εντυπώσεις στους κριτές και τις συμπαίκτριες της.

Τα παπούτσια της και οι τσάντες της είναι δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας όπως αναφέρει και μπορεί να δημιουργήσει looks χρησιμοποιώντας ρούχα από fast fashion εταιρείες και γνωστούς οίκους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Είμαι πολύ συγκινημένος…» – Ο Γιώργος Τσούλης για την βάπτιση του γιου του

HerNews ka

Άννα Μπεζάν: «To μωρό κοιμάται με τα τραγούδια του J2US πια»

HerNews ka

Ελένη Κοκκίδου: «Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, σώθηκα από θαύμα»

HerNews ka