HerNews.gr
Ελλάδα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Με ποια κατηγορούμενη για φόνο ήταν μαζί της στο κελί; – “Εγώ για αυτή τη γυναίκα διατηρώ πολύ σοβαρές αμφιβολίες…”

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, το μοντέλο που κατηγορήθηκε για εμπόριο ναρκωτικών και τελικά αθωώθηκε από το δικαστήριο, βρέθηκε καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο T-Live του Alpha.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι αναφέρθηκε στην υπόθεσή της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στη φυλακή είχε επαφές με τη λεγόμενη «Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας», Δήμητρα Βούλγαρη.

«Ήμουν στον ίδιο θάλαμο με μία πασίγνωστη γυναίκα που έχει διαπράξει ανθρωποκτονία. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, γιατί η ίδια δεν το παραδέχεται. Δεν ξέρω αν η κοπέλα το έχει διαπράξει ή όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα της συγκρατούμενής της.

«Εγώ για αυτή τη γυναίκα διατηρώ πολύ σοβαρές αμφιβολίες, παρ’ όλο που έχει καταδικαστεί και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να γίνονται απόλυτα σεβαστές από όλους μας. Σε εκείνη την υπόθεση μέχρι σήμερα υπάρχουν κενά που δεν έχουν απαντηθεί» σχολίασε από την πλευρά της η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είχαμε συναναστροφές με την κοπέλα, γιατί μέναμε μαζί. Έχει μόρφωση η συγκεκριμένη. Μετά από αυτό που έζησα εγώ, θεωρώ ότι το να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Γιατί πολλοί καταδικαστήκαμε και εγώ συκοφαντήθηκα πάρα πολύ και από εκπομπές και από τον Τύπο» τόνισε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος η χρήση μάσκας σε σχολεία και πανεπιστήμια – Πότε θα είναι υποχρεωτική

Her News

«Που είσαι ρε μεγάλε» – Έλληνας ταξιτζής συναντήθηκε τυχαία με τον Πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη – VIDEO

Her News

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

Her News