HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Μπεζάν: «To μωρό κοιμάται με τα τραγούδια του J2US πια»

Η κάμερα του «Happy Day» και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκαν στο πλατό του J2US όπου τα ζευγάρια έκαναν τις πρόβες τους για το τρίτο live το οποίο θα προβληθεί ζωντανά από τον Alpha το Σάββατο 2/3. στις 20:00.

Εκεί συνάντησαν την Άννα Μπεζάν, η οποία μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη είναι η νέα προσθήκη στο λαμπερό show του Νίκου Κοκλώνη.

Η Άννα Μπεζάν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το J2US, για την κόρη της αλλά και για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.«Η αλήθεια είναι ότι κοιμάμαι κάθε μέρα μόνο τρεις με τέσσερις ώρες γιατί προσπαθώ να τα προλάβω όλα. Να μαγειρέψω στο μωρό, να αφήσω έτοιμα ταπεράκια στο ψυγείο, να συναντηθώ με τον Κωνσταντίνο να κάνουμε πρόβα, να παίξω με το μωρό και να τραγουδήσω… το μωρό κοιμάται με τα τραγούδια του J2US πια», ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

«Είμαι παρά πολύ τυχερή που έχω πεθερά την Χριστίνα Παππά, με έχει στηρίξει παρά πολύ ειδικά τώρα που ξεκίνησα δειλά δειλά να επανέρχομαι. Μας βοηθάει πολύ και στο σπίτι και τις ώρες που λείπω, να βγάζει το μωρό βόλτα και να παίζει μαζί του. Είμαστε γεμάτοι από Χριστίνες. Έρχεται μέρα παρά μέρα να μας βλέπει, να βλέπει και το μωρό, έτσι ώστε να κάνει το κομμάτι της γιαγιάς. Δεν έχει άποψη στα πράγματα είναι πολύ διακριτική, δεν μας φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Αν θέλει κάτι να πει θα το πει με πάρα πολύ ωραίο τρόπο και όχι χειριστικά», αποκάλυψε η ηθοποιός.Αναφορικά με τον  Δημήτρη Παππά, η Άννα Μπεζάν δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου με αγαπάει πολύ, τον αγαπώ παρά πολύ. Είναι ο άντρας της ζωής μου. Εμένα ρωτάς για το πότε θα γίνει ο γάμος; Αυτόν πάρε τηλέφωνο… Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, βρίσκουμε τώρα τις ισορροπίες με το μωρό. Τα πράγματα θα γίνουν ένα ένα. Στο live του J2US θα τραγουδήσουμε το ”Οδός Τσιμισκή”, κάτι από άρωμα πατρίδας!».

Άννα Μπεζάν: «Έχω διαγράψει τις μνήμες πριν το ορφανοτροφείο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Καρράς: “Δεν θέλω να πουλάω όνειρα σ’ ένα κορίτσι ή ένα αγόρι, που δεν θα βρει το δρόμο του…”

Her News b

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Παίρνω πολλή έμπνευση από τον σύντροφό μου»

HerNews ka

Άγγελος Μπράτης: «Τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν, αν γράφετε το όνομά μου σωστά τότε όλα είναι μια χαρά»

Her News