HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Viral εικόνες της με τον πρίγκιπα Λούις είναι υποψήφιες για φωτογραφία της χρονιάς

Ο πρίγκιπας Λούις δεν τελείωσε να κάνει θραύση!

Το μικρότερο παιδί της Κέιτ Μίντλετον  και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ εμφανίζεται σε πολλές εικόνες που είναι υποψήφιες για το “IMAGO Φωτογραφία της Χρονιάς” , που απονεμήθηκαν σε συνεργασία με τα βραβεία UK Picture Editors’ Guild Awards. 

Μάλιστα, μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι τα θέματα των εννέα από τους 20 φιναλίστ.

Ο πρίγκιπας Λούις, τώρα 5 ετών, έγινε viral για τις αξιολάτρευτες γκριμάτσες του στον εορτασμό του Πλατινένιοτ Ιωβηλαίου τον Ιούνιο του 2022, το φινάλε των εορτασμών για την 70η επέτειο της Βασίλισσας Ελισάβετ από τη γέννηση της.

Από το να κάθεται στην αγκαλιά του παππού του, βασιλιά Κάρολου μέχρι να χορεύει με τη μουσική, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Λούις – αλλά το στιγμιότυπο στην εκστρατεία για τη φωτογραφία της χρονιάς δείχνει τον πρίγκιπα Λούις να βάζει ένα χέρι στο στόμα της μαμάς του, πριγκίπισσας Κέιτ.

Ο πρίγκιπας Λουδοβίκος του Κέιμπριτζ καλύπτει με το χέρι του το στόμα της μητέρας του Αικατερίνης, Δούκισσας του Κέμπριτζ καθώς παρευρίσκονται στον διαγωνισμό Platinum

Αρκετές εικόνες φιναλίστ είναι από το Trooping the Colour του 2022, που πραγματοποιήθηκε το ίδιο Σαββατοκύριακο. Ο πρίγκιπας Λούις έκανε το ντεμπούτο του με άμαξα με τα μεγαλύτερα αδέρφια του Πρίγκιπα Τζορτζ και  την Πριγκίπισσα Σάρλοτ στην εκδήλωση, αλλά η πραγματική διασκέδαση ξεκίνησε όταν ενώθηκαν με τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Λούις κάλυψε αξέχαστα τα αυτιά του και φώναζε καθώς τα αεροπλάνα της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας περνούσαν θορυβωδώς από πάνω, φέρνοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ — και δύο φωτογραφίες της στιγμής πήγαν στον τελικό του διαγωνισμού φωτογραφίας, με τον κατάλληλο τίτλο “Ο πρίγκιπας Λούις ουρλιάζει” και “Ο πρίγκιπας Λούις ουρλιάζει πάλι.”

@fabulousmag 😂 Prince Louis’ most adorable and funniest moments! #princelouis #royalfamily #royal #theroyalfamily #funny #funnymoments #fyp #foryoupage ♬ original sound – Fabulous

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ξανά σε περιπέτειες η Britney Spears: Ο έντονος καυγάς & το χτυπημένο πόδι

HerNews ka

Financial Times: «Έκρηξη» δασικών πυρκαγιών στη Μεσόγειο

Her News b

Sanna Marin: Η ζωή της πριν & μετά την πολιτική, το διαζύγιο και το viral βίντεο

HerNews ka