HerNews.gr
Ελλάδα

Στα μαχαίρια οι παππούδες για το μωρό της Καρολάιν – Η μικρή Λυδία αποκαλεί «μαμά» την ετεροθαλή αδελφή της δολοφονημένης 20χρονης

Στα δικαστήρια βρίσκονται οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς και η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου  για την επιμέλεια και τον τόπο διαμονής της εγγονής τους, Λυδίας.

Την Τρίτη, στο Κτίριο 2 του Μονομελούς Πρωτοδικείου στη Σχολή Ευελπίδων εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών η υπόθεση που αφορά την επικοινωνία της μικρής Λυδίας με τους γονείς του πατέρα της και δολοφόνου της μητέρας της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς, έχει μετακομίσει με τη μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες κατά παράβαση προηγούμενης δικαστικής απόφασης, που αφενός παραχωρούσε την επιμέλεια και γονική έρευνα στη Σούζαν αφετέρου όμως προέβλεπε τη συναναστροφή του παιδιού για μερικές ημέρες στο τέλος κάθε μήνα με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Κατά τη χθεσινή ημέρα το δικαστήριο κλήθηκε να εξετάσει δύο διαφορετικά αιτήματα.

Το ένα που προέρχεται από την οικογένεια Κράουτς και αφορούσε την αλλαγή των όρων επικοινωνίας μεταξύ των γονιών του πιλότου με το παιδί και το άλλο που προέρχεται από την οικογένεια Αναγνωστόπουλου, το οποίο απαιτεί την αφαίρεση της επιμέλειας και της γονικής μέριμνας από τη Σούζαν Κράουτς.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά της αδικοχαμένης 20χρονης, το παιδί ζει σε ένα απόλυτα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον. Οι αιτιάσεις της οικογένειας Αναγνωστόπουλου περί υψηλής εγκληματικότητας στις Φιλιππίνες προκαλούν μόνο οργή στην οικογένεια Κράουτς, με δεδομένο πως έχασαν το παιδί τους από μία εγκληματική ενέργεια στην Ελλάδα και φέρεται να χαρακτηρίζουν τους αντίθετους ισχυρισμούς υποκριτικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονίζουν οι περιγραφές κατοίκου στον Παλαμά – «Γιαγιά επιπλέει πνιγμένη στην κουζίνα του σπιτιού»

HerNews ka

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η προσπάθεια με στόχο να «σπάσει» τα ισόβια και οι φρικιαστικές περιγραφές των αστυνομικών

HerNews ka

«Έρχεται» κακοκαιρία: «Μην παρκάρετε κάτω από δέντρα», προειδοποιεί ο Αρναούτογλου

Her News b