HerNews.gr
Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονίζουν οι περιγραφές κατοίκου στον Παλαμά – «Γιαγιά επιπλέει πνιγμένη στην κουζίνα του σπιτιού»

Σοκάρει η μαρτυρία ενός κατοίκου στον Παλαμά Καρδίτσας για μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία επέπλεε νεκρή στην κουζίνα του πλημμυρισμένου της σπιτιού.

«Γιαγιά είναι πνιγμένη μέσα στο σπίτι της… Επιπλέει μέσα στην κουζινα… Πέντε σπίτια παρακάτω από το δικό μας. Έχουε ενημερώσει τις αρχές, μας είπαν πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς» ανέφερε ο κάτοικος.

«Στην οικογένεια υπήρχαν μωράκια που έπρεπε να σωθούν. Η γιαγιά δεν πρόλαβε…» πρόσθεσε.  «Για εμάς ξεκινάει τώρα ο Γολγοθάς, οι ζημιές είναι τεράστιες»

Περιγράφοντας τις δραματικές καταστάσεις που ζουν οι κάτοικοι στον Παλαμά Καρδίτσας από τις φονικές πλημμύρες, ο κάτοικος αποκάλυψε ότι έμαθε από τους συγγενείς της πως η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της 

«Μέχρι χθες το βράδυ άνθρωποι ήταν πάνω στις σκεπές. Το νερό έφτασε στα δύο μέτρα, σε νεόδμητα σπίτια. Τώρα πέφτει κάπως η στάθμη του νερού. Άργησε να έρθει βοήθεια», πρόσθεσε μια άλλη κάτοικος της περιοχής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλόννησος: Στόλισαν υποβρύχιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

HerNews ka

Ποτάμια οι δρόμοι στο Ρέθυμνο από τη σφοδρή κακοκαιρία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Her News b

Κακοκαιρία προ των πυλών: Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια ενόψει του νέου κύματος

HerNews ka