HerNews.gr
Beauty

Αντηλιακό: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είναι απαραίτητο τον χειμώνα σύμφωνα με τους ειδικούς;

Αντηλιακό

Η μεγαλύτερη “παγίδα” που πέφτουν ακόμη και όσοι είναι beauty addicts είναι πως τους χειμερινούς μήνες δεν μεριμνούν να χρησιμοποιούν το αντηλιακό τους.

αντηλιακό

O κόσμος των social media μας έχει κατακλύσει με ιδέες που αφορούν κατά κύριο λόγο τον κόσμο της ομορφιάς. Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει από δερματολόγους, αισθητικούς και makeup Artist ειναι η σημασία που έχει η χρήση αντιηλιακής κρέμας τον χειμώνα. 

Αν και πολλές φορές πιστεύουμε πως η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη μόνο το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε κοσμοθεωρία. Aκόμη και με αυτόν τον καιρό ο ήλιος παράγει ακτίνες UV οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε ηλιακά εγκαύματα, δερματικές βλάβες ή ακόμη και στην χείριστη περίπτωση σε καρκίνο του δέρματος. Άλλωστε, το χιόνι αντανακλά τις ακτίνες UV και μπορεί να προκληθούν και τότε εγκαύματα.

Η γνωστή και πιστοποιημένη δερματόλoγος Lindsey Zubrits προτείνει να εφαρμόζουμε το αντηλιακό κάθε πρωί κατά τη διάρκεια του χειμώνα και στη συνέχεια κάθε δύο ώρες, όπως κάνουμε και το καλοκαίρι. Επίσης, μπορούμε να το αναμείξουμε με το foundation χρησιμοποιώντας ένα beauty blender προκειμένου να ταμπονάρουμε το μείγμα.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σοκ στους λάτρεις του makeup: Αποσύρει την χρυσόσκονη από την αγορά η Ευρωπαϊκή Ένωση

HerNews ka

Naomi Watts: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl

Kylie Jenner: Υιοθέτησε ένα look εμπνευσμένο από την Pamela Anderson και τα 90’s!

HerNewskl