HerNews.gr
Beauty

Frosted Nail Trend: Τα “παγωμένα” νύχια είναι η νέα τάση στο μανικιούρ

Ξέρετε ότι είναι επίσημα χειμώνας όταν φοράτε όλα τα αξεσουάρ σας για κρύο καιρό, όπως καλσόν , καπέλα και κασκόλ σε επανάληψη. Αλλά μπορεί να θέλετε να παραλείψετε τα γάντια (ή να φορέσετε γάντια με κομμένα δάχτυλα) για να αναδείξετε την τάση στα παγωμένα νύχια. Οραματιστείτε την καθαρή, μαργαριταρένια λάμψη που φωνάζει τη χώρα των θαυμάτων του χειμώνα .

Τα “παγωμένα νύχια” είναι μια τέλεια χειμωνιάτικη εμφάνιση, σκεφτείτε το αστραφτερό χιόνι και τα παγάκια. Ένα καθαρό παγωμένο νύχι θα ήταν ένα νύχι με πιο καθαρή εμφάνιση. Φανταστείτε ένα παγωμένο παράθυρο καθώς Γαλλικό μανικιούρ βανίλιαςδίνει την ψευδαίσθηση του λευκού σε μια καθαρή όμπρε παγωμένη άκρη.

Έχει ενσωματωθεί στην επαγγελματική αγορά για πάνω από πέντε χρόνια και η τάση έχει αυξηθεί λόγω των μαζικών επωνυμιών και των διασημοτήτων που το φορούν στα νύχια τους.

@aminaoui Kinda vanilla girl vibes? 🤭🤍 using @GELCARE® Rose BB Cream. Pearlescent polish is Show me in MK-03 by @sweetienailsupply #vanillagirl #pearlnails #frenchnails #vanillagirlnails #vanillagirlaesthetic ♬ Melting by Kali Uchis – 😹🔫

Επιπλέον τα frosted nails μπορούν να φορεθούν και να ταιριάξουν στον καθένα και είναι μια επιλογή που ταιριάζει επίσης με τα πάντα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Καμπούρη: Έκανε το Yves Klein μανικιούρ!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Τόλμησε το Yves Klein μπλε μανικιούρ

HerNewskl

Αποκτήστε υγιή και όμορφα νύχια: Οδηγός για την αντιμετώπιση των παρανυχιδών

HerNews ka