HerNews.gr
Beauty

Δέσποινα Καμπούρη: Έκανε το Yves Klein μανικιούρ!

Η Δέσποινα Καμπούρη εντυπωσίασε με το μανικιούρ της σε Yves Klein μπλε απόχρωση, ακολουθώντας την τάση που προηγουμένως είχε δείξει η Κατερίνα Καινούργιου.

Το Yves Klein μπλε είναι ένα ιδιαίτερο και έντονο μπλε χρώμα που έχει εμπνευστεί από τον καλλιτέχνη Yves Klein και έχει γίνει δημοφιλές στον χώρο της μόδας και του μακιγιάζ.

Δέσποινα Καμπούρη

Αυτή η απόχρωση του μπλε είναι πολύ εντυπωσιακή και κολακεύει τα χέρια, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πινελιά στο στυλ σου. Έχει μια έντονη και ζωντανή παρουσία, και ταυτόχρονα αποπνέει αριστοκρατική κομψότητα. Είναι ένα χρώμα που ξεχωρίζει και προσελκύει τα βλέμματα.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το μοντέρνο μανικιούρ, μπορείς να επιλέξεις ένα βερνίκι νυχιών σε Yves Klein μπλε απόχρωση. Αυτό το χρώμα θα δώσει μια διαφορετική και πρωτότυπη νότα στο στυλ σου, ενώ θα προσθέσει μια έντονη και εντυπωσιακή πινελιά στα χέρια σου. Είναι ιδανικό τόσο για καθημερινές εμφανίσεις όσο και για ειδικές περιστάσεις, και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα στυλ και χρώματα ρούχων.

Δέσποινα Καμπούρη-hernews

Δέσποινα Καμπούρη: Έκανε το Yves Klein μανικιούρ!

Επιλέγοντας το Yves Klein μπλε μανικιούρ, θα προσθέσεις μια δόση πολυτέλειας και πρωτοτυπίας στο στυλ σου, δίνοντας έμφαση στα χέρια σου και δημιουργώντας ένα μοναδικό και μοντέρνο αποτέλεσμα.

Δέσποινα Καμπούρη

Μαυρισμένη Επιδερμίδα: 5 χρώματα για να τονιστεί με το μανικιούρ

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Foundation: Μυστικά για τέλεια εφαρμογή σε ξηρό δέρμα

Her News

Λάουρα Νάργες: H θεαματική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

HerNewskl

Lizzo: Το μανικιούρ της μας θυμίζει τον αγαπημένο μας frappuccino

HerNewskl