HerNews.gr
Beauty

Το Blurry Airbrush Nails Trend είναι επίσημα ο νέος τρόπος για το Ombré

Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα στην ομορφιά, οι τάσεις στα νύχια είναι συχνά κυκλικές. Συγκεκριμένα, έχουμε δει τόνους μοναδικών εμφανίσεων για τα νύχια από τις δεκαετίες του ’90 και του ’00 να επανεμφανίζονται τα τελευταία χρόνια. 

Τα flared nails ,τα σούπερ μόντελ nails της δεκαετίας του ’90 και τα διπλά γαλλικά σχέδια είναι μερικά μόνο παραδείγματα που κατακλύζουν τις ροές μας. Τα νύχια Airbrush είναι μια από τις τελευταίες τάσεις που κάνουν μια σημαντική επιστροφή. 

Η τεχνική περιλαμβάνει τη χρήση ενός εργαλείου ψεκασμού χειρός που λειτουργεί με αέρα για να διασκορπίσει το βερνίκι στα νύχια, το οποίο τελικά δημιουργεί ένα  θολό αποτέλεσμα. 

Βασικά, αν έχετε δει ποτέ κάποιον να κάνει airbrush ένα t-shirt στο παρελθόν, απλά φανταστείτε αυτή τη διαδικασία (αλλά στα νύχια σας). Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία σχετικά με τα νύχια με αερογράφο είναι ότι υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες σχεδίασης – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στένσιλ ή με το ελεύθερο χέρι την εμφάνιση για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

1. Απαλά και διακριτικάροζ αερογράφο καρφιά

Σας αρέσει να κρατάτε τα πράγματα απλά; Επιλέξτε αυτό το διακριτικό σχέδιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ανοιχτό ροζ βερνίκι για τη βάση και μια ζεστή ροζ απόχρωση για το κέντρο με αερογράφο.

2. Καρδιές και Stars Nails

καρδιές και αστέρια μανικιούρ

Αυτά τα όμορφα  ροζ νύχια συνδυάζουν διάφορες τεχνικές αερογράφου. Μετά την ελεύθερη χρήση της βάσης, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε στένσιλ σε σχήμα καρδιάς και αστεριού για να πετύχετε αυτήν την εμφάνιση. Μπορείτε να ενισχύσετε περαιτέρω το μανικιούρ σας προσθέτοντας μερικά διαμαντάκια σε κάθε νύχι. 

3. Pink Ombre Nails

ροζ ombre νύχια

Το Airbrushing μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια μαγευτική εμφάνιση ombre. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε τρία χρώματα για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα, πιστεύουμε ότι φαίνεται ιδιαίτερα υπέροχο με ροζ αποχρώσεις.

4. Πολύχρωμα νύχια

πολύχρωμα νύχια

Με κάθε νύχι να έχει διαφορετικό χρώμα, αυτό το μανικιούρ είναι το όνειρο κάθε μαξιμαλιστή. Πάρτε τα αγαπημένα σας βερνίκια (σκεφτείτε: κόκκινα, πορτοκαλί, μπλε και μοβ), το εργαλείο αερογράφου και ένα στυλό νυχιών και ετοιμαστείτε να κάνετε τη μαγεία.

5. Moody Nails

κυκλοθυμικά νύχια

Αυτά τα σκούρα νύχια συνδυάζουν μαύρα και λιλά βερνίκια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σχέδιο για όσες δεν είναι ιδιαίτερα λάτρεις του έντονου χρώματος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Patch Snatch: Η αλογοουρά που θα σας συνοδεύσει τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

HerNewskl

Αυτό είναι το καρέ που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου σου!

HerNewskl

Λάδι καρύδας: Tα 5 οφέλη που θα σας πείσουν να το εντάξετε στη ρουτίνα σας!

HerNewskl