HerNews.gr
Διεθνή

Kate Middleton: “Το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφεις ένα παιδί είναι σημαντικό”

Η Kate Middleton θέλησε για πρώτη φορά να αναφερθεί στο μεγάλο κεφάλαιο της μητρότητας λέγοντας ότι είναι αρκετά δύσκολο στη σημερινή εποχή.

Kate Middleton

Η ίδια έχει τρία πανέμορφα παιδάκια, τον πρίγκιπα George, 9 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 7 ετών και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis. Με αφορμή την εκστρατεία “Shaping Us” και μεταξύ άλλων είπε ανοιχτα πως:

“Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική. Οι πιέσεις που αντιμετωπίζουμε είναι όλες διαφορετικές, ενώ υπογραμμίζουν τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Δεν πρόκειται για άσκηση πρόσθετης πίεσης στις οικογένειες.

Στην πραγματικότητα λέει ότι χρειάζονται την υποστήριξη και τη βοήθεια δίνοντας εκ νέου προτεραιότητα στην οικογενειακή ζωή, στη ζωή στο σπίτι και σε όλα όσα χρειάζονται για την ανατροφή των παιδιών σήμερα, επειδή είναι σκληρό”.

Kate Middleton

Η Kate Middleton για την μητρότητα

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως “οι σχέσεις σε μια οικογένεια ή αυτό που περιβάλλει ένα παιδί είναι τόσο σημαντικές. Το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφεις ένα παιδί είναι εξίσου σημαντικό, όσο και οι εμπειρίες με τις οποίες το εμπλέκεις. Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παιχνιδιών που έχουν ή τον αριθμό των ταξιδιών που κάνεις μαζί τους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχουν τη σωστή συναισθηματική υποστήριξη γύρω τους και αυτό προέρχεται από τους ενήλικες στη ζωή τους”.

Kate Middleton: Φόρεσε το κλασικό κουστούμι με έναν επαναστατικό τρόπο!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

100 χρόνια Disney: Το «όργιο της Χιονάτης», ρατσισμός, σεξισμός και άλλα σκάνδαλα για τον τελικά όχι και τόσο “μαγικό” κόσμο

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Ποια άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν την ασθένεια;

HerNews ka

Μιχαήλ & Ραίσα Γκορμπατσόφ: Μια ιστορία αγάπης με φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο

Her News b