HerNews.gr
Μόδα

Cardi B: Αποτίει φόρο τιμής στον Paco Rabanne φορώντας φόρεμα του οίκου μόδας του για τα Grammy

H Cardi B εμφανίστηκε στα Grammys του 2023 για να απονείμει το βραβείο για το άλμπουμ ραπ στον Kendrick Lamar αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα Ισπανό και Γάλλο σχεδιαστή Paco Rabanne με ένα φουτουριστικό ασημί μεταλλικό φόρεμα με ασορτί κουκούλα στο πρόσωπο.

Το σύνολο της Cardi B αποτελούνταν από ένα ασημί μεταλλικό τοπ και μακριά φούστα, και τα δύο φτιαγμένα από στρατηγικά κομμένα τριγωνικά κομμάτια, από τη συλλογή του σχεδιαστή Άνοιξη Καλοκαίρι 2021. Συνδύασε την εντυπωσιακή εμφάνιση  με μια ασορτί κουκούλα από τη συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2020. 

Η δημιουργός του “WAP” έμοιαζε με στρατιώτη της διαστημικής εποχής με τη μεταλλική δικτυωτή κουκούλα, η οποία κάλυπτε τα μάτια της και κρεμόταν κοντά στα αυτιά της.

Η Cardi συνδύασε επίσης  το σετ με ένα μεγαλό βραχιόλ της Tiffany & Co. Elsa Peretti σε ασήμι που κοστίζει 2.300 δολάρια.
Το Tin Man-chic look σχεδιάστηκε από τον σημερινό δημιουργικό διευθυντή Paco Rabanne, Julien Dossena και όχι από τον ίδιο τον Rabanne, ο οποίος αποσύρθηκε το 1999 — αλλά ήταν ένας γλυκός τρόπος να αποτίσει φόρο τιμής στη γραμμή του αείμνηστου σχεδιαστή. 

Ο Rabanne, ο οποίος δημιούργησε παρόμοια μεταλλικά κομμάτια Space Age για αστέρια όπως η Jane Fonda, η Audrey Hepburn και η Brigitte Bardot, πέθανε νωρίτερα αυτό το μήνα σε ηλικία 88 ετών.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Cari B δεν ήταν το πρώτο της ντύσιμο για τη βραδιά. Περπάτησε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί των Grammy 2023 με ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα από τον Ινδό σχεδιαστή Gaurav Gupta Couture που αψηφά τη βαρύτητα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φόρεσε “Μαρτάκι” για να μη σε κάψει ο ήλιος!

Her News

Chiara Ferragni: Τα outfits που ξεχωρίσαμε από τη βασίλισσα του στυλ

Her News

Ελένη Μενεγάκη: Η all time classic φουστα που είναι ιδανική για κάθε office look

HerNewskl