HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Wednseday»: Η δεύτερη σεζόν είναι καθ’οδόν – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το μυστήριο του Netflix, παραγωγής του Tim Burton, με πρωταγωνίστρια  την Jenna Ortega,  θα επιστρέψει με μια δεύτερη σεζόν. Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη 2η σεζόν του «Wednesday».

Θα επιστρέψει το καστ για τη 2η σεζόν;

Ναι, τα μέλη του καστ που επέζησαν από την πρώτη σεζόν – Hunter Doohan (Tyler Galpin), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams) και Fred Armisen (Θείος Fester), μαζί με τους Wednesday Addams της Ortega – θα πρέπει όλοι να επιστρέψουν.

Εν τω μεταξύ, η μοίρα όσων χάθηκαν την τελευταία φορά είναι λιγότερο βέβαιη. Σε αυτά περιλαμβάνονται – προειδοποίηση spoiler – η Dr Valerie Kinbott της Riki Lindhome και η θεραπεύτρια της Wednesday. Είναι απίθανο να επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν, αν και, φυσικά, τίποτα δεν είναι αδύνατο στο Nevermore.Στη συνέχεια, υπάρχει η διευθύντρια του σχολείου της Gwendoline Christie, Larissa Weems. Μιλώντας στο  Digital Spy το 2022, η Christie είπε για τον χαρακτήρα της: «Δεν την έχουμε δει να χώνεται στο έδαφος, σωστά; Νιώθω ότι η Larissa Weems δεν θα ήταν πραγματικά έτοιμη να κυριαρχηθεί από κάτι τόσο συνηθισμένο όσο ο θάνατος». Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να μην επιστρέψει για την επόμενη σεζόν.

Και όσο για την ίδια την Gates; Η επιστροφή της φαίνεται να είναι η πιο πιθανή. Ναι, ηττήθηκε από ένα σμήνος μελισσών και στη συνέχεια δέχτηκε μια κλωτσιά από την Wednesday στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά ο θάνατός της δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Ως αποτέλεσμα, είναι πιθανό να νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια να φυλακιστεί για φόνο.

Όταν ρωτήθηκε από  το Entertainment Tonight  για το μέλλον της την περασμένη άνοιξη, η Ricci απάντησε: «Δεν νομίζω ότι μου επιτρέπεται να πω. Στο τέλος μου, η πόρτα είναι ανοιχτή. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να παίζει! Είναι πάντα τόσο διασκεδαστικό να παίζεις έναν κακό». Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο.Wednesday (TV Series 2022– ) - IMDbΠοιος θα ενταχθεί στο καστ  για τη 2η σεζόν;

Συναρπαστικά, θα υπάρξει και νέο “αίμα”: τόσο ο Thandiwe Newton όσο και ο Steve Buscemi έχουν ενταχθεί στο καστ για το δεύτερο μέρος σύμφωνα με το Variety. Αν και οι λεπτομέρειες των χαρακτήρων είναι σπάνιες, πηγές φέρεται να είπαν στο δημοσίευμα ότι ο τελευταίος θα αναλάβει το ρόλο του νέου διευθυντή του Nevermore. Στο Tudum: A Global Fan Event του Netflix το 2023, το καστ επιβεβαίωσε επίσης ότι  η δεύτερη σεζόν του Wednesday θα περιλάμβανε ένα νέο μέλος της οικογένειας Addams. 

Πότε θα  κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του Wednesday;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η παραγωγή για τη δεύτερη σεζόν καθυστέρησε ως αποτέλεσμα των απεργιών WGA και SAG-AFTRA και πρόκειται να ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου 2024, είναι απίθανο να επιστρέψει στο Netflix πριν από το 2025.

Wednesday: Ξεκινούν και επίσημα τα γυρίσματα της 2ης σεζόν – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι το life coaching ; 

Her News b

Eurovision 2023: Νικήτρια η Σουηδία – Η Κύπρος κατέκτησε τη 12η θέση

Her News

Ιούλιος και Netflix : Όλα όσα θα δούμε !

Her News b