HerNews.gr
Ζώδια

Βρήκαμε το τέλειο φυτό εσωτερικού χώρου για εσάς με βάση το ζώδιό σας

Εάν είστε φανατικοί των φυτών, το πιθανότερο είναι ότι σας αρέσει να προσθέτετε νέα φυτά εσωτερικού χώρου στο σπίτι σας συνεχώς. Ωστόσο, με τόσες πολλές επιλογές, στυλ και επίπεδα συντήρησης, η επιλογή των φυτών που θα ευδοκιμήσουν στον χώρο σας δεν είναι πάντα εύκολη. Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε τα ζώδια να σας καθοδηγήσουν;

Αν ασχολείστε με την αστρολογία, ξέρετε ότι κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τα ζώδια μας μπορούν να μας δώσουν μια εικόνα για την προσωπικότητα, την αισθητική και τις συνήθειές μας. Από τον προσγειωμένο, αξιόπιστο Ταύρο μέχρι τον εκκεντρικό, καινοτόμο Υδροχόο, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε ζωδίου.

Ελέγξτε παρακάτω για να δείτε ποιο φυτό εσωτερικού χώρου χρειάζεστε με βάση το ζώδιό σας.

Κριός: Lucky Bambooένα τυχερό μπαμπούΟι Κριοί που κυβερνώνται από τον Άρη είναι δυναμικοί και ενεργητικοί, αλλά έχουν επίσης μια ισχυρή ανεξάρτητη ενέργεια, που σημαίνει ότι χρειάζονται ένα φυτό εσωτερικού χώρου που κάνει μια δήλωση, αλλά δεν απαιτεί πολλή προσοχή. Τα τυχερά φυτά μπαμπού , που κυκλοφορούν σε διάφορα στυλ και συνθέσεις, είναι τα τέλεια κομψά φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν να αντέξουν μια μικρή παραμέληση λόγω της εν κινήσει φύσης του Κριού.

Ταύρος: Marble Queen Pothos

Μαρμάρινο φυτό βασίλισσας με ανοιχτοπράσινα βαρύγδουπα φύλλαΟ Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης που κυβερνάται από την Αφροδίτη, γνωστό για την αγάπη του για τη φυσική ομορφιά και την αποφασιστικότητα. Όταν επιλέγει ένα φυτό εσωτερικού χώρου, ο Ταύρος τα καταφέρνει καλύτερα με ένα φυτό που είναι φυσικά εκπληκτικό και ανθίζει καλά, ακόμη και με λίγη συντήρηση.

Δίδυμοι: ΑερόφυτοΈνα φυτό αέρα Tillandsia σε ένα γυάλινο terrarium σε λευκό φόντο.

Τα ζώδια των Διδύμων είναι περίεργα και προσαρμόσιμα χάρη στη φύση του ζωδίου του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή. Αυτά τα ζώδια χρειάζονται ιδανικά φυτά που είναι εύκολο να τα φροντίσετε, καθιστώντας ένα φυτό αέρα ιδανικό για εφαρμογή. Τα αερόφυτα δεν απαιτούν έδαφος για να αναπτυχθούν, αλλά απαιτούν τακτικό πότισμα και έμμεσο φως για να ανθίσουν. Μπορούν επίσης να εμφανιστούν με μοναδικούς τρόπους με αμέτρητες δυνατότητες, κάτι που λειτουργεί καλά για μια προσωπικότητα Διδύμων.

Καρκίνος: Pilea peperomioides

Chinese money plant on a shelf in a white pot alongside other plantsΩς ζώδιο του Νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη, οι Καρκίνοι έλκονται από φυτά εσωτερικού χώρου που δίνουν μια προσιτή εμφάνιση και απαιτούν λίγη φροντίδα. Το κινεζικό pilea peperomioides, ταιριάζει σε αυτό το ζώδιο. Τα φύλλα του σε σχήμα νομίσματος το καθιστούν ελκυστικό και δημοφιλές φυτό και είναι εύκολο να διατηρηθεί με κατάλληλο νερό και φως. Επιπλέον, οι Καρκίνοι μπορούν να εκτιμήσουν την ευαίσθητη φύση του φυτού, καθώς τα φύλλα του αρχίζουν να πέφτουν όταν χρειάζεται νερό.

Λέων: Φιλόδεντρο

monstera deliciosaΟι Λέοντες κυβερνώνται από τον Ήλιο, που σημαίνει ότι τους ελκύει τολμηρά φυτά εσωτερικού χώρου που τραβούν την προσοχή. Τα φυτά Monstera είναι εξαιρετικά δημοφιλή, ειδικά στο διαδίκτυο, και για έναν καλό λόγο – τα μεγάλα, οπτικά εντυπωσιακά φύλλα τους και το μεγάλο ανάστημά τους αποτελούν ένα υπέροχο κομμάτι. Ενώ υπάρχουν πολλές ποικιλίες Monstera για να διαλέξετε, το Delciosa είναι ένα κλασικό που προσθέτει κάποια αίσθηση σε κάθε χώρο—ιδανικό για έναν φλογερό Λέοντα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το φυτό δεν μπορεί να αντέξει το άμεσο ηλιακό φως, επομένως κρατήστε το σε μερικό ήλιο για να διατηρήσετε την ακμή του.

Παρθένος: Φίκος λυράτα

κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο ενός φύλλου βιολιού σύκοΟι Παρθένοι είναι ιδιαίτεροι και προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια ως ζώδιο της Γης που κυβερνάται από τον Ερμή, γεγονός που τους κάνει να μην φοβούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις. Όταν επιλέγετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου, οι Παρθένοι μπορούν να χειριστούν ποικιλίες που απαιτούν περισσότερη φροντίδα και προσοχή, ειδικά όταν τα αποτελέσματα είναι αξιόλογα—καθιστώντας τον φύκο λίράτα κατάλληλο για εξέταση.

Ζυγός: String of Pearlsσειρά από μαργαριτάρια φυτάΟι Ζυγοί είναι ισορροπημένοι και προσαρμόσιμοι, χάρη στα χαρακτηριστικά του ζωδίου του αέρα που κυβερνά η Αφροδίτη. Όπως ο Ταύρος, ο Ζυγός έλκει προς τα αισθητικά ευχάριστα φυτά και συμβάλλει στην αρμονία στο χώρο τους.

Σκορπιός: ΠαχύφυταΠαχύφυτα Echeveria σε λευκό φόντο.

Τα ζώδια του Σκορπιού είναι γνωστά για τη συγκρατημένη υδάτινη φύση τους, καθιστώντας τα παχύφυτα τέλεια για την υπό τον Πλούτωνα προσωπικότητά τους. Τα παχύφυτα είναι γνωστά για την ανθεκτική φύση τους, η οποία ταιριάζει με τη σκληρή προσέγγιση της ζωής του Σκορπιού. 

Τοξότης: Σανσεβιέριαa snake plant on a side table

Για το ανήσυχο ζώδιο της φωτιάς που είναι πάντα εν κινήσει, τα φυτά εσωτερικού χώρου με υψηλή συντήρηση δεν θα επιβιώσουν μακροπρόθεσμα. Τα ζώδια του Τοξότη χρειάζονται ένα φυτό εσωτερικού χώρου που να μπορεί να ανεχθεί περιόδους παραμέλησης, καθώς τα σχέδια και τα προγράμματά τους μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Τα φυτά φιδιού είναι ο τέλειος σύντροφος των φυτών, καθώς μπορούν να μείνουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς νερό ή συγκεκριμένο ηλιακό φως.

Αιγόκερως: Κοινή κράσουλακινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο ενός φυτού νεφρίτη

Ως ζώδιο της Γης που κυβερνά ο Κρόνος, οι Αιγόκεροι είναι ανθεκτικοί και εκλεπτυσμένοι και επιλέγουν να αντικατοπτρίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά στο περιβάλλον τους. Παρά το γεγονός ότι δεν αναπτύσσονται γρήγορα, τα φυτά νεφρίτη είναι τέλεια για τους Αιγόκερους, που διαπρέπουν σε υπομονή και μακροζωία.  

Υδροχόος: Πιλέα

Κοντινή όψη ενός pilea involucrata

Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνά ο Ουρανός, οι Υδροχόοι δεν είναι ποτέ εκείνοι που προτιμούν το μέσο φυτό εσωτερικού χώρου. Μην ψάξετε πέρα ​​από ένα pilea involucrata, ή «φυτό φιλίας», για ένα μοναδικό αλλά διαχειρίσιμο φυτό εσωτερικού χώρου.  

Ιχθύς: Φιλόδεντροφύλλο καρδιάς φιλόδενδρο

Για το ζώδιο του νερού που κυβερνά ο Ποσειδώνας που έχει ένα απαλό σημείο για νοσταλγία, ένα φιλόδεντρο με φύλλα καρδιάς είναι μια εξαιρετική επιλογή φυτού εσωτερικού χώρου. Οι Ιχθύες είναι γνωστό ότι είναι βαθιά ευαίσθητοι και ένα φυτό εσωτερικού χώρου που είναι εύκολο να το φροντίσεις μπορεί να τους βοηθήσει να ηρεμήσουν.

Τα φιλόδεντρα με φύλλα καρδιάς έχουν τη φήμη ότι είναι ένα εύκολο φυτό εσωτερικού χώρου, αρκεί να ποτίζονται κάθε 1-2 εβδομάδες και να τους δίνεται μέτριος, έμμεσος φωτισμός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Μια νέα αρχή για έξι ζώδια – Προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα

Her News

Ζώδια: Τι φέρνει η όψη της Αφροδίτης στον έρωτα

Her News

Αφροδίτη στους ΙΧΘΥΕΣ: Η συμβουλή της ημέρας απο την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News