HerNews.gr
Μόδα

Αυτή η τάση στα μαγιό θα είναι σε κάθε παραλία αυτό το καλοκαίρι

Επιστρέφει κάθε σεζόν, και περισσότερο από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Η τάση των λεοπάρ μαγιό θα είναι παντού στις παραλίες σε όλο τον κόσμο αυτή τη σεζόν. Σας αποκαλύπτουμε τα καλύτερα μοντέλα για να επιλέξετε το 2024.

Το λεοπάρ μαγιό θα είναι το αστέρι της παραλίας αυτό το καλοκαίρι

Οίκοι και σχεδιαστές έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επανερμηνεύσουν το λεοπάρ μοτίβο σε αφθονία αυτή τη σεζόν, σε διάφανα φορέματα, μάξι παλτό και καμπαρντίνες, καθώς και σε καλσόν ή σε τσάντες και παπούτσια. Όπως το δερμάτινο και το τζιν, το λεοπάρ κατάφερε να διασχίσει τις δεκαετίες χωρίς να γεράσει: ήταν για πρώτη φορά συνώνυμο της κομψότητας στην πρώτη επίδειξη μόδας του Christian Dior το 1947, και στη συνέχεια έγινε ένα επαναστατικό έμβλημα για τις υποκουλτούρες, κυρίως για τους πανκ.

Είναι επίσης εμποτισμένο στις συλλογές του Gianni Versace , ή ακόμα και του Yves Saint Laurent στη δεκαετία του 1960. Κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των προσωπικοτήτων χάρη στην Brigitte Bardot ή ακόμα και στην Catherine Deneuve που ορκίζονται σε αυτό το μοτίβο.

Κάθε καλοκαίρι το ίδιο ρεφρέν. Επιδιώκουμε οπωσδήποτε να πάρουμε στα χέρια μας το ιδανικό μαγιό που θα κρατήσουμε όλη την καλοκαιρινή σεζόν. Αυτή που μας εμπνέει είναι η Bella Hadid που το 2021 φόρεσε ήδη το μπικίνι ενισχυμένο με leopard print στην παραλία, το οποίο συνδύασε με ένα κόκκινο καουμπόικο καπέλο και μια μικροφούστα με ζώνη. Τρία χρόνια μετά, αυτό το ρούχο εξακολουθεί να είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ και σε κάνει να θέλεις, περισσότερο από ποτέ, να ακολουθήσεις την τάση. Είτε πρόκειται για ολόσωμα μαγιό, είτε για μπικίνι, είτε για κομμάτια με ρετρό κοψίματα, εδώ είναι τα καλύτερα μοντέλα λεοπάρ για το καλοκαίρι του 2024.

Αυτά τα animal prints θα κυριαρχήσουν στα μαγιό φέτος το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Τα καλύτερα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

Her News

Κim Kardashian: Εντυπωσιάζει στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana

Her News

Τάσεις και προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

HerNews ka