HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Θέλει η Britney Spears να είναι μαζί της στη σκηνή στην περιοδεία της “Celebration”

Η Madonna ελπίζει να κάνει την Britney Spears να ανέβει στη σκηνή στην επερχόμενη περιοδεία της “Celebration” , λένε πηγές στο Page Six.

Οι σούπερ σταρ της ποπ είναι εδώ και καιρό φίλες και μάλιστα μοιράζονται τον ίδιο ατζέντη, όπως μας είπαν, με το ζευγάρι να κάνει ντουέτο στο “Vogue” στον γάμο της Spears με τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, Sam Asghari , τον Ιούνιο του 2022.

Η Madonna – που γιόρτασε τα 65α γενέθλιά της στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, την περασμένη εβδομάδα με τα έξι της παιδιά – επιστρέφει στις πρόβες για την περιοδεία της αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας της Νέας Υόρκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.Μαντόνα και Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Αλλά ήδη κάνει σχέδια για την επόμενη χρονιά, αφού αναγκάστηκε να επαναπρογραμματίσει τις συναυλίες της , και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θέλει η Britney Spears να εμφανιστεί σε ένα από τα πέντε ραντεβού της στο Λος Άντζελες τον Μάρτιο.

Η Madonna θέλει ιδιαίτερα να σηματοδοτήσει την 20ή επέτειο της επιτυχημένης συνεργασίας τους, “Me Against the Music”, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2003.

«Η Madonna ήθελε αρχικά η Britney να έρθει μαζί της στην περιοδεία της φέτος», λέει μια πηγή. «Όλα πήγαν πίσω λόγω της ασθένειάς της, αλλά εξακολουθεί να θέλει η Britney να έρθει μαζί της στο Kia Forum».

Οι σταρ έδωσαν μια διαβόητη πλέον εμφάνιση στα MTV Video Music Awards τον Αύγουστο του 2003, κατά τη διάρκεια των οποίων η Madonna μοιράστηκε ένα φιλί τόσο με τον Spears όσο και με την Christina Aguilera.

Μαντόνα και Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Spears βρέθηκε για τελευταία φορά  στη σκηνή με τη Madonna κατά τη διάρκεια της περιοδείας Sticky & Sweet της τελευταίας τον Νοέμβριο του 2008 — ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Kevin Federline.

Η Britney η οποία ολοκλήρωσε επιτυχώς τη 13χρονη συντηρητική της θητεία τον Νοέμβριο του 2021 — δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τον Οκτώβριο του 2018, αν και ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι σχεδιάζει ένα νέο άλμπουμ εν μέσω του τελευταίου διαζυγίου της με τον 29χρονο Asghari. 

Η πηγή της Madonna, εν τω μεταξύ, λέει ότι η τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά υγιής μετά τη νοσηλεία της και ετοιμάζεται να πετάξει με ολόκληρο το πλήρωμά της στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα για να προετοιμαστεί για την έναρξη της περιοδείας της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στις 14 Οκτωβρίου στο Ο2 Αρένα.

«Όλο το πλήρωμα της περιοδείας της Madonna θα πάει στο Λονδίνο την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσει τις πρόβες στο Brixton. Θα τους δοθεί επίσης πρόσβαση στο O2 μια μέρα νωρίτερα στις 13 Οκτωβρίου για να στήσουν και να κάνουν μια πλήρη πρόβα τζενεράλε», αναφέρει η πηγή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μασκ vs Μπέζος: Ο 1ος, ο 2ος και η διαφορά δισεκατομμυρίων. Ποιος είναι πρώτος στην λίστα του Forbes;

Her News b

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2024: Πως ονομάζεται & ποια είναι η πνευματική της σημασία

HerNews ka

Διεθνή: Θετά αδέρφια ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν με την υποστήριξη των γονιών τους

HerNews ka