HerNews.gr
Διεθνή

Tyra Banks: Ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις – «Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν νιώθω 50»

Η Tyra Banks αποκάλυψε ότι διατηρεί τα πράγματα φυσικά πριν από τα επερχόμενα 50α γενέθλιά της τον Δεκέμβριο, λέγοντας στο People την Τρίτη ότι «δεν είναι κατά» στις αισθητικές επεμβάσεις καθώς μεγαλώνει.

«Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν νιώθω 50», είπε το σούπερ μόντελ στο περιοδικό. «Νομίζω ότι το 50 είναι η νέα δεκαετία του ’30».

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις ηλικίας», αν και η 49χρονη σταρ της πασαρέλας δεν διευκρινίζει εάν αναφέρεται σε λίφτινγκ ή άλλες επεμβάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyra Banks (@tyrabanks)

Φαίνεται όμως ότι η Tyra Banks έχει πέσει “κάτω από το μαχαίρι” στο παρελθόν. Είχε πει στο παρελθόν στο People  το 2018 ότι έκανε επέμβαση στη μύτη στις πρώτες μέρες της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Η πρώην παρουσιάστρια του “Dancing with the Stars” – η οποία αποχώρησε από το σόου ενόψει της επερχόμενης σεζόν του 2023 – είπε ότι “δεν είναι αντίθετη” όταν πρόκειται να βελτιώσει την εμφάνισή της καθώς γερνάει. «Απλώς δεν το έχω κάνει ακόμα», μοιράστηκε.

«Ίσως χρειαστώ λίγο κάτι, κάτι», παραδέχτηκε η Banks «Αλλά δεν είμαι ανασφαλής γι’ αυτό».

Η παρουσιάστρια του «America’s Next Top Model» φαίνεται σίγουρα να αγκαλιάζει τη νέα της δεκαετία και παρόλο που δεν έχει κλείσει τα 50 μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, αρχίζει να δοκιμάζει τη νέα της ηλικία.

«Συνεχίζω να λέω ότι είμαι 50, παρόλο που δεν είμαι, ως δικαιολογία», μοιράστηκε με το People. «Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν, λέω, “Δεν το κάνω αυτό – είμαι 50”. Ή, «Θα σας πω απλώς τι σκέφτομαι, γιατί είμαι 50».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jane Fonda: “Έχω διαγνωστεί με λέμφωμα non-Hodgkin και έχω ξεκινήσει χημειοθεραπείες”

HerNewskl

Απίστευτο: Γυναίκα 100 ετών ανανέωσε το δίπλωμά της – «Αισθάνομαι ελεύθερη»

Her News

Dahmer Netflix: Έβαν Πίτερς «Ήταν ο πιο σκληρός ρόλος που έχω αναλάβει ποτέ στη ζωή μου»

HerNews ka