HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Τι φόρεσε στο Super Bowl Halftime Performance της;

H αγαπημένη μας Rihanna επέστρεψε στη μουσική σκηνή έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας, κάνοντας μια μοναδική εμφάνιση στην παράταση του ημιχρόνου του Super Bowl.

RihannaΑυτή ήταν η πρώτη της συναυλία εδώ και 7 χρόνια και χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο για να συνέλθουμε από την glam εμφάνισή της. Εκτός από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της που μας άφησε όλους έκπληκτους, όλοι αναρωτιόμαστε:

Τι φορούσε η Rihanna στο Super Bowl Halftime Performance της;

Η απάντηση είναι Loewe! Σύμφωνα με τον ίδιο τον Jonathan Anderson, η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε μια κόκκινη φόρμα Loewe και μπουστάκι της ισπανικής φίρμας. Η φόρμα, η οποία ήταν φτιαγμένη από βαμβακερό υλικό από καμβά, “άνοιξε”  για να αποκαλύψει ένα γυαλιστερό χυτό κόκκινο μπουστάκι και το κόκκινο ζιβάγκο.

Τα συγκεκριμένα items θέλησε να τα συνδυάσει με κόκκινα αθλητικά παπούτσια Maison Margiela X Salomon και ένα φουσκωτό παλτό Alaïa.

Αργότερα, όταν σηκώθηκε στον αέρα σε μια αιωρούμενη διάφανη πλατφόρμα, έβαλε το κοντό παλτό της Alaïa για ένα μακρύτερο κομμάτι της ίδιας μάρκας, που θυμίζει το περίφημο κόκκινο παλτό Norma Kamali του André Leon Talley. 

Rihanna

Rihanna- Super Bowl: Ποια beauty προϊοντα χρησιμοποιήσε στην εντυπωσιακή της εμφάνιση;

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα χρώματα τάση για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024

HerNews ka

Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο

Her News

MadWalk 2022: Η παραμυθένια εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα με δημιουργία της Celia Kritharioti

HerNewskl