HerNews.gr
Μόδα

Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο

Το πράσινο είναι ένα πλούσιο, ζωντανό χρώμα και αποτελεί must επιλογή φέτος το φθινόπωρο. Είτε επιλέξετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση του πράσινου, είτε μια πιο σκούρα πάντα συνδέεται με την πολυτέλεια και την κομψότητα.

Αν και μπορεί να μην είναι ένα παραδοσιακό φθινοπωρινό χρώμα, όπως το πορτοκαλί ή το βαθύ κόκκινο, μπορεί σίγουρα να ενσωματωθεί στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα, για να προσθέσετε μια πινελιά γοητείας στην εμφάνισή σας.

Το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου

Το πράσινο συνδυάζεται καλά με άλλα χρώματα του φθινοπώρου, όπως το βαθύ μπορντό, το μουσταρδί και το πλούσιο καφέ.

Αυτό το ζωηρό χρώμα μπορεί να χρησιμεύσει ως statement απόχρωση στα φθινοπωρινά σύνολα σας για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Αυτό το χρώμα έχει εμφανιστεί σε διάφορες συλλογές πασαρέλας Φθινοπώρου και Χειμώνα, αποδεικνύοντας την καταλληλότητά του για τη μόδα του φετινού φθινοπώρου.

Ο συνδυασμός του πράσινου με μεταλλικές πινελιές, όπως χρυσός ή χαλκός, μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή και πολυτελή ατμόσφαιρα.

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με αυτή την πλούσια απόχρωση, καθώς μπορεί να συνδυάζεται άψογα με την παραδοσιακή φθινοπωρινή παλέτα και να προσθέσει μια πινελιά κομψότητας σε κάθε περίσταση.

Ενσωματώνοντας το πράσινο στο φθινοπωρινό σας στιλ, με ρούχα και αξεσουάρ, θα ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα δημιουργήσετε μια αξέχαστη εντύπωση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Υιοθέτησε το πιο ανατρεπτικό maternity look

HerNewskl

IDIL: Ανακαλύψαμε το site με τα ωραιότερα brands μόδας

Her News

Δανάη Μπάρκα: Ποιο είναι το μαγιό που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες;

HerNewskl