HerNews.gr
Beauty

Rihanna- Super Bowl: Ποια beauty προϊοντα χρησιμοποιήσε στην εντυπωσιακή της εμφάνιση;

Rihanna

H Rihanna έκανε μια μοναδική και εντυπωσιακή εμφάνιση κατά τη διάρκεια του χθεσινού show στο ημιχρονό του Super Bowl.  

Rihanna

Ντυμένη με μία glam κόκκινο ολόσωμη φόρμα Loewe αλλά το next big thing είναι πως θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Μάλιστα, είδαμε όλοι την κοιλίτσα της να μεγαλώνει.  Κάνοντας ένα μοναδικό remix όλων των επιτυχιών της ανάμεσα σε αυτές το “Diamonds” και το “Only Girl”. 

To beauty look της, όπως άλλωστε ήταν και αναμενόμενο, ήταν άκρως εντυπωσιακό. Όσο για τα μαλλιά της επέλεξε ένα ψηλό ponytail με λίγες τούφες μπροστά που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 

Αυτό που έκανε σε όλους εντύπωση είναι πως χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του show της ένα από τα best- seller προϊοντα της Fenty Beauty, το INSTANT SETTING + BLOTTING POWDER . Το συγκεκριμένο προϊον προσφέρει το απολυτο matte αποτέλεσμα. Η  Rihanna επιλέγει το Invisimatte σε κάθε επίσημη εμφάνιση της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Αυτή η διάφανη πούδρα με εκχύλισμα σπόρων chia, προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τόνο επιδερμίδας. Επίσης, σταθεροποιεί και παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα μειώνει οπτικά το μέγεθος των πόρων στη στιγμή και απορροφά τη λιπαρότητα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ της ήταν δημιουργία της διάσημης make up artist, Priscilla Ono. Eκείνη είπε χαρακτηριστικά πως “αυτή η κόκκινη σκηνή απαιτούσε το απόλυτο κόκκινο χείλος της Rihanna”.

Η Rihanna ολοκλήρωσε το μοναδικό beauty look της με ένα γυαλιστερό κόκκινο μανικιούρ από την nail artist Kimmie Kyees χρησιμοποιώντας το Devil Red της CND. 

Έγκυος για δεύτερη φορά η Rihanna: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Super Bowl

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ρυτίδες στο μέτωπο: Πώς θα τις αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά;

HerNewskl

Hailey Bieber: Αυτό είναι το αγαπημένο της setting spray

HerNewskl

Cellophane nails: Τα nude χρώματα επανέρχονται στο προσκήνιο!

HerNewskl