HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η Χριστίνα Σάλτη μιλά στο HerNews: «Θέλω να ξυπνάω σε έναν κόσμο που κανένας δεν θα δίνει σημασία στην επιφάνεια, αλλά θα εμβαθύνει περισσότερο στην ουσία»

Η Χριστίνα Σάλτη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, μας έχει χαρίσει πολλά τραγούδια που αγαπάμε και ακούμε με την ίδια ευφορία όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησαν. 

Κάθε της τραγούδι μια επιτυχία, με τελευταίο την επανεκτέλεση ενός πολύ αγαπημένου τραγουδιού που έχει γράψει τη δική του ιστορία, το “Παράλληλη Αγάπη” που τραγούδησε πρώτη φορά η Άντζυ Σαμίου σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους της Σμαρούλας Μαραγκουδάκη και ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Η Χριστίνα Σάλτη μιλά στο Hernews και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Αλεξανδρίδου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Salti (@xsalti)

Σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε αυτό το διάστημα και πως σας βρήκε το νέο έτος;

Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική και όμορφη περίοδο και μπορώ να πω πως ο
καινούργιος χρόνος με βρήκε πολύ προετοιμασμένη γι’ αυτό! Εκτιμώ πως έχω την υγεία μου και είμαι πολύ δυνατή για να αντεπεξέρχομαι στις προκλήσεις της καθημερινότητας.


Πείτε μας μερικά λόγια για το καινούριο σας τραγούδι

Η νέα μου κυκλοφορία είναι ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι, το οποίο είναι ήδη γνωστό σε πολλούς από όταν γράφτηκε, ενώ συνεχίζει και σήμερα να αγαπιέται από τον κόσμο. Είναι η «Παράλληλη αγάπη» του Κώστα Μηλιωτάκη και της Σμαρούλας Μαραγκουδάκη που κυκλοφόρησε το 1999 με την μοναδική φωνή της πανέμορφης Άντζυς Σαμίου. Είμαι πολύ χαρούμενη για την παραχώρηση της άδειας από τους δημιουργούς για να το τραγουδήσω κι εγώ σήμερα και τους ευχαριστώ πολύ! Κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και πολύ σύντομα έρχεται και video clip σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη.

 Είστε από τις γυναίκες που δεν συνηθίζετε να πειραματίζεστε με την εμφάνιση σας και παραμένετε πάντα μελαχρινή, δεν σας αρέσουν οι αλλαγές;

Η αλήθεια είναι πως έχω καταλήξει πως δεν θα κάνω πολλές ακόμη αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών μου, γιατί γεννήθηκα και είμαι μελαχρινή! Πιστεύω μου ταιριάζει περισσότερο! Έχω πειραματιστεί με το ξανθό από πολύ ανοιχτό με σκούρη ρίζα μέχρι μπαλαγιάζ σε μελί τόνους. Μακριά πολύ και καρέ πολύ κοντό! Πιστεύω πως το μεσαίο μήκος που έχω τώρα και το σκούρο χρώμα μου ταιριάζουν περισσότερο! Εύχομαι να έχω και στο μέλλον αυτήν την άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Salti (@xsalti)

 Ξεκινήσατε τις εμφανίσεις σας πριν από λίγες ημέρες, πώς είναι η συνεργασία σας με τον Σάκη Αρσενίου;

Ξεκινήσαμε στο Bodega Live Experience στο Περιστέρι παρέα με τον Σάκη Αρσενίου, την Έλενα Τσαγκρινού, τον Γιώργο Βέρρο, την Ανχελίτα και τον Γιάννη Λάφη! Τα παιδιά είναι εξαιρετικά ,έχουμε πολύ καλή χημεία και τους ευχαριστώ για την συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας τιμούν με την παρουσία τους και φυσικά την επιχείρηση για το καλό κλίμα που έχει δημιουργήσει στο Bodega Live Experience. Σας περιμένουμε κι εσάς να έρθετε να περάσουμε πολύ όμορφα.

 Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συνεχώς τον κόσμο να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει δείχνοντας ότι το είχε πολύ ανάγκη όλο αυτό το διάστημα, το εισπράττετε αυτό;

Η αλήθεια είναι πως το εισπράττουμε και είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο! Δεν συνέβαινε το ίδιο πριν την καραντίνα. Υπήρχε νομίζω ένας κορεσμός. Πλέον και ειδικά το καλοκαίρι του 2022 έγιναν πάρα πολλά events, πολλές συναυλίες και όλες ήταν επιτυχημένες με πολύ κόσμο. Αυτό συνεχίζεται τώρα, το βλέπω κι εγώ όταν βγαίνω και φυσικά το παρατηρώ και στις εμφανίσεις που ξεκίνησα. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις κάποιον να διασκεδάζει με την καρδιά του, να τραγουδάει, να χαμογελάει.

 Ποια είναι η πιο περίεργη εκδήλωση θαυμασμού που σας έχουν κάνει;

Να σας πω την αλήθεια δεν υπάρχει κάτι έντονο που να έχω συγκρατήσει. Ίσως μάλλον δεν θα ήταν τόσο ακραίο για να μου μείνει στο μυαλό! Πάντοτε είμαι καλοπροαίρετη στις θετικές αντιδράσεις του κόσμου. Είναι ένας τρόπος να δείχνουν σε εμάς τους καλλιτέχνες την αγάπη τους. Αν συμβεί κάτι που θεωρώ πως ξεπερνάει τα όρια, προσπαθώ να διατηρώ τις ισορροπίες με ευγενικό τρόπο.

Είστε μια πολύ όμορφη και δυναμική γυναίκα, οι άντρες σας φλερτάρουν ή φοβούνται;

Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω πως αυτός που είναι για σένα και σου ταιριάζει δεν θα φοβηθεί κάτι. Γενικότερα, όποιος τα έχει καλά με τον εαυτό του δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

 Υπάρχει κάτι που σας έχουν δώσει σαν συμβουλή και σας έχει “σημαδέψει”;

Γενικά οι συμβουλές που έχω πάντα στο νου μου και τις ακολουθώ γιατί συνάδουν και με τη δική μου ιδιοσυγκρασία είναι να μην μπλέκομαι ποτέ σε ίντριγκες, να μην με αφορούν κακοπροαίρετα σχόλια και επιθέσεις και να κοιτάζω την δουλειά μου. Να νοιάζομαι, δηλαδή, μόνο για τις γνώμες των ανθρώπων που με γνωρίζουν και θέλουν το καλό μου. Αυτό θέλει πολλή προσωπική δουλειά, ώστε να μην επηρεάζεσαι από όσα συμβαίνουν. Αυτό θα συμβούλευα κι εγώ σε όσους διαβάζουν αυτή την συνέντευξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Salti (@xsalti)

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Συνήθως δεν κάνω μελλοντικά σχέδια! Ζω τη στιγμή και ακολουθώ τη ροή των πραγμάτων όπως έρχονται. Ωστόσο, σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω να βγάζω όμορφα τραγούδια που αγαπιούνται από τον κόσμο, καθώς και να κάνω ωραίες συνεργασίες με ανθρώπους που εκτιμώ.

 Τι είναι για εσάς αυτό που κάνει μια γυναίκα τραγουδίστρια να ξεχωρίζει στις μέρες μας;

Πιστεύω πως μόνο η προσωπικότητα μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να ξεχωρίσει. Ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο, μία γυναίκα με δυνατή προσωπικότητα που πατάει γερά στη γη και τα έχει καλά με τον εαυτό της μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα. Χωρίς την προσωπικότητα, η καλή φωνή και η εξωτερική εμφάνιση πιστεύω πως δεν μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να έχεις διάρκεια σε οποιοδήποτε χώρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Salti (@xsalti)

Κατα καιρούς βλέπουμε διάφορες γυναίκες να δέχονται αρνητικά σχόλια για την
εμφάνισή τους στα social media. Πως βλέπετε το γεγονός να κρίνεται ένας άνθρωπος για την εξωτερική του εμφάνιση εν έτη 2023;

Οι άνθρωποι είμαστε πολλά περισσότερα από την εξωτερική μας εμφάνιση! Είμαστε ο χαρακτήρας μας, ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε, οι αξίες μας. Καταλαβαίνω πως με τα social media στη ζωή μας, εστιάζουμε πάρα πολύ στο πώς φαινόμαστε, στο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο τέλειοι και στο τέλος χάνουμε την ουσία που είναι η εξέλιξη μας σε καλύτερους ανθρώπους. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου οπτική για τα πράγματα. Θέλω να ξυπνάω σε έναν κόσμο που κανένας δεν θα δίνει σημασία στην επιφάνεια αλλά θα εμβαθύνει περισσότερο στην ουσία.

Ευχαριστούμε τη Χριστίνα Σάλτη για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο HerNews

Βρείτε το «Παράλληλη Αγάπη» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3lwi2gQ
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3Ijx6Ht
Deezer: https://bit.ly/3IjfqvH

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Mecnun Giasar: Ο χορογράφος της Madonna μιλά αποκλειστικά στο HerNews για όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης της επιστροφής στη σκηνή αλλά & για τη νοσηλεία της

HerNews ka

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο ρατσισμός και η Άνθη Σαλαγκούδη. Ποιος έκανε σεξ στο Survivor  & ο γάμος των Σάκη – Μαριαλένα

Her News b

Άννα Βίσση: «Μας τελείωσε το… σεξ» – Τι αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα

HerNews ka