HerNews.gr
DECORNEWS

Ιδέες για ντουλάπες DIY που είναι εκπληκτικά εφικτές!

Η απόκτηση της ντουλάπας των ονείρων σας μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι εφικτή, αλλά λίγο “λάδι στους αγκώνες” μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί για όχι τόσα χρήματα.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε το παιχνίδι της οργάνωσής σας , να μετατρέψετε την ντουλάπα σας σε έναν εντελώς νέο χώρο ή να δημιουργήσετε κάποιες λύσεις αποθήκευσης, αυτές οι ιδέες για ντουλάπες DIY σίγουρα θα σας καλύψουν.

Μοντέρνα Ξύλινη Ντουλάπα DIY

Μοντέρνα Ξύλινη Ντουλάπα

Αυτό το DIY είναι εξαιρετικό για μικρούς χώρους. Η ξύλινη ντουλάπα προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για ρούχα και αξεσουάρ χωρίς να καταλαμβάνει έναν τόνο τετραγωνικών μέτρων. Μπόνους: Φαίνεται υπέροχη! Εάν το μοντέρνο είναι το στυλ σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος εδώ.

Μεταμόρφωση παιδικής ντουλάπας

Γαλανόλευκη παιδική ντουλάπα

Οι παιδικές ντουλάπες είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαρές και οργανωμένες. Αυτή η ανακαίνιση ντουλάπας με συστήματα οργάνωσης φιλικά προς τα παιδιά θα βοηθήσει πολύ, επιτρέποντάς τους να κρατούν τα πάντα οργανωμένα μόνα τους.

Εντοιχισμένη ντουλάπα DIY

DIY Εντοιχισμένη Ντουλάπα Γεμάτη Ρούχα

Οι εντοιχισμένες ντουλάπες δεν είναι μόνο χαριτωμένες, αλλά είναι και τόσο λειτουργικές. Αν σας αρέσει η εμφάνιση αλλά δεν έχετε ενσωματωμένα ράφια στο χώρο της ντουλάπας σας αυτό είναι μια λύση.

Προσαρμοσμένη ντουλάπα DIY

Σκούρα ρούχα κρεμασμένα σε μια λευκή ντουλάπα

Οι μεγάλες ντουλάπες χωρίς δομή είναι απλά θλιβερές. Με αυτήν την προσαρμοσμένη ντουλάπα DIY, μπορείτε να μετατρέψετε τη ντουλάπα σας σε έναν εντυπωσιακό και όμορφα οργανωμένο χώρο. Τοποθετήστε ράφια για τα αξεσουάρ σας, ράβδους για τα πουκάμισά σας, ακόμη και κρυφά ντουλάπια για πράγματα όπως βαλίτσες που δεν χρησιμοποιούνται σε τακτική βάση.

Ανοιχτή ντουλάπα DIY

Ανοίξτε την οθόνη ντουλάπας

Μια ανοιχτή ντουλάπα είναι ιδανική για κάποιον με μεγάλη κρεβατοκάμαρα και μικρό έως καθόλου χώρο ντουλάπας. Επιπλέον, σας επιτρέπουν να θαυμάζετε τα κομψά ρούχα σας όλη την ημέρα. Προσθέστε μια κουρτίνα σε περίπτωση που θέλετε να καλύψετε τα ρούχα σας όταν έρχεται κάποιος επισκέπτης.

Δωμάτιο ντουλάπα

Ράφι και ράφι ρούχων στο δωμάτιο

Έχετε ένα ελεύθερο δωμάτιο γεμάτο με σκουπίδια που μαζεύουν σκόνη; Ήρθε η ώρα για ανανέωση. Μετατρέψτε αυτόν τον ελεύθερο χώρο σε μια τεράστια ντουλάπα όπου μπορείτε να εμφανίσετε όλα τα αγαπημένα σας στυλ και να έχετε χώρο για μια μίνι επίδειξη μόδας κάθε πρωί.

Σύστημα ντουλάπας DIY

Οργανωμένη Λευκή Ντουλάπα

Τα ρούχα που βρίσκονται σε σωρούς γύρω από την κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι ωραία εμφάνιση. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε ένα σύστημα οργάνωσης της ντουλάπας που λειτουργεί πραγματικά, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στον καθαρισμό του δωματίου σας και περισσότερο χρόνο στις πιο πιεστικές ευθύνες σας.

Play-In Ντουλάπα

Πολύχρωμη ντουλάπα παιχνιδιού

Οι ντουλάπες που κάθονται αχρησιμοποίητες είναι χάσιμο χώρου. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα σε αποθηκευτικά δωμάτια ή παιδικά δωμάτια με πολλαπλούς χώρους ντουλάπας. Αυτό το χαριτωμένο DIY στοχεύει να διορθώσει αυτό το πρόβλημα του χαμένου χώρου μετατρέποντας μια αχρησιμοποίητη ντουλάπα σε χώρο παιχνιδιού για παιδιά. Αφαιρέστε τις πόρτες και προσθέστε ράφια μαζί με τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών σας και θα παίζουν σε ελάχιστο χρόνο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πώς να φωτίσετε ένα σκοτεινό δωμάτιο

Her News

Φθινοπωρινές καλλιέργειες: Πως να φυτέψετε λαχανικά στον κήπο ή τη βεράντα σας

Her News

David Beckham: Η ντουλάπα του είναι η πιο οργανωμένη που έχουμε δει – 6 μαθήματα που μπορούμε να μάθουμε από αυτήν

HerNews ka