HerNews.gr
Ελλάδα

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: «Πήγαινα στο ιατρείο του, με βίασε πάνω από δύο φορές» – Έπειτα από κάθε συνεύρεση της έδινε 50 ευρώ

Ενώπιον  εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκαν χθες οι νέοι πέντε συλληφθέντες από την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού με θύμα τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η ανήλικη στις αρχές του μήνα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χθες χειροπέδες σε δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, και τρεις Έλληνες 65, 44 και 49 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι γιατρός δερματολόγος στο επάγγελμα, που έχει το ιατρείο του στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, στις 3 Φεβρουαρίου η 12χρονη κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση κατά τη διάρκεια της οποίας αναγνώρισε τους συλληφθέντες ως βιαστές της.


Οι αστυνομικοί έδειξαν στο κορίτσι φωτογραφίες ατόμων που είχαν εντοπιστεί και ταυτοποηθεί από τις συνομιλίες που είχε μαζί τους μέσω του Blindchat.

Η 12χρονη αναγνώρισε στα πρόσωπα των συλληφθέντων τους δράστες, ενώ στην περίπτωση του 65χρονου δερματολόγου-αφροδισιολόγου η ανήλικη έδειξε να γνωρίζει λεπτομέρειες για τη δράση του.

Συγκεκριμένα το θύμα ήξερε τα προσωπικά στοιχεία του συλληφθέντος γιατρού και τα έδωσε στους αστυνομικούς.

Παράλληλα κατέθεσε πως συναντήθηκε μαζί του στο ιατρείο του επί της οδού Βορείου Ηπείρου περισσότερες από μία φορές στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

Εκεί, όπως περιέγραψε η 12χρονη, ο δερματολόγος τη βίασε περισσότερες από δύο φορές, ενώ ύστερα από κάθε συνεύρεση της έδινε 50 ευρώ ως αμοιβή.

Από την πλευρά του ο 65χρονος δερματολόγος ισχυρίζεται πως δεν έχει σχέση με τους βιασμούς και ότι η 12χρονη τον επισκεπτόταν στο ιατρείο του συνοδευόμενη από τον αδελφό της.

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οικιακή βοηθός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Her News

Έκτακτη συνέντευξη Πλεύρη για τις ελλείψεις στα φάρμακα – Τι θα γίνει με τη λίστα

HerNews ka

Καιρός: Χειμώνας και την Παρασκευή – Χαμηλές θερμοκρασίες, μποφόρ και βροχές

Her News b