HerNews.gr
Social News

Kris Jenner: Πυροδοτεί φήμες αρραβώνων μετά την φωτογραφία με δαχτυλίδι από διαμάντια αξίας 1,2 εκατομμύρια δολάρια!

Η Kris Jenner έχει πυροδοτήσει φήμες ότι αρραβωνιάστηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της Corey Gamble, αφού ανέβασε φωτογραφία με  ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Kris Jenner δημοσίευσε μια φωτογραφία του δαχτυλιδιού της στο Instagram Story της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα προς τιμήν της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και άφησε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της αντί να προσθέσει κάποια λεζάντα.

Η μητέρα των Kardashians & Jenners δεν έχει μιλήσει ακόμη για τις εικασίες.

 Η 67χρονη Jenner, που έχει φορέσει τεράστια διαμάντια στα χέρια της στο παρελθόν, μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα από τη ρομαντική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον σύντροφό της, που αποτελούνταν από λουλούδια και σαμπάνια.

Το δαχτυλίδι, εκτιμάται ότι αξίζει πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Daily Star .Ένας ειδικός στα κοσμήματα είπε ότι το δαχτυλίδι είναι μια κοπή καρδιάς περίπου 10 καρατίων.

«Το δαχτυλίδι της Kris Jenner είναι η εικόνα του ρομαντισμού και μοιάζει με μια καρδούλα περίπου 10 καρατίων, με διαμάντια μπαγκέτας και στις δύο πλευρές», πρόσθεσε ο ειδικός, σημειώνοντας ότι η τιμή μπορεί να είναι πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Το δίδυμο, που βγαίνει από το 2014, φημολογήθηκε πέρυσι ότι παντρεύτηκε κρυφά αφού η κόρη της Khloé Kardashian την παρατήρησε να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

«Έχω ακούσει από τόσους πολλούς ανθρώπους ότι παντρέυτηκες κρυφά», λέει η Khloé στη μαμά της σε ένα επεισόδιο της σειράς «The Kardashians» του Hulu, στην οποία η Jenner απάντησε με ένα γέλιο: «Όχι, δεν παντρεύτηκα κρυφά».

Αφού παρατήρησε την Kris Jenner με ένα τεράστιο δαχτυλίδι, η Khloé πίεσε περισσότερο τη μαμά της.

«Σταμάτα», απάντησε η Kris. «Πιστεύεις ότι θα παντρευτώ και δεν θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι; Όχι, Khloé, δεν παντρεύτηκα κρυφά. Ορκίζομαι στον Θεό, σε όλα τα παιδιά και τον μπαμπά μου».

Αν και δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο αυτή τη στιγμή, η 72χρονη Jenner και ο Gamble, 42 ετών  ζουν μαζί σε μια πολυτελή έπαυλη στο Calabasas, που βρίσκεται δίπλα στης Khloé’s.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: “Αγκαλιάζει” τις ραγάδες της και ενθαρρύνει όλες τις μαμάδες

HerNewskl

Irina Shayk: Γιόρτασε τα γενέθλια της με την Emily Ratajkowski – Οι φωτογραφίες στα χιόνια

HerNews ka

Μαίρη Κατράντζου: Παντρεύτηκε μετά από 19 χρόνια σχέσης

Her News