HerNews.gr
Social News

Irina Shayk: Γιόρτασε τα γενέθλια της με την Emily Ratajkowski – Οι φωτογραφίες στα χιόνια

Η Irina Shayk γιόρτασε τα γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο με μια ποικιλία από φανταχτερές εμφανίσεις καθώς έκανε πάρτι με τους φίλους και την οικογένειά της, ακόμη και κάνοντας μια περιστροφή γύρω από ένα παγοδρόμιο με ένα διάφανο τοπ.

Το σούπερ μόντελ, που έκλεισε τα 38 το Σάββατο, μοιράστηκε για πρώτη φορά μια ανάρτηση με λεζάντα «Bday ❤️» με τις φίλες Emily Ratajkowski και Stella Maxwell να δειπνούν στο αγαπημένο Polo Bar.

Στις φωτογραφίες, η Shayk φόρεσε ένα μάξι φόρεμα με ψηλό λαιμό, μακρυμάνικο που άφηνε λίγα στη φαντασία με το διαφανές ύφασμά του, ενώ η EmRata – που φορούσε ένα παρόμοιο διάφανο μαύρο φόρεμα από δαντέλα – άφησε επίσης τα εσώρουχά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 Σε μια φωτογραφία φορούσε ένα πράσινο μπουφάν, ποζάροντας μπροστά σε μια περίτεχνη οθόνη με λευκά και πράσινα λουλούδια.

Η κομψή μαμά – που μοιράζεται την 6χρονη κόρη Lea De Seine με τον Bradley Cooper – μοιράστηκε επίσης ένα γλυκό βίντεο με τα αγαπημένα της πρόσωπα να τραγουδούν το “Happy Birthday” καθώς στεκόταν μπροστά σε μια αναμμένη τούρτα.

Ιρίνα ΣάικΣτη δεύτερη ανάρτησή της την Κυριακή, η Irina Shayk μοιράστηκε φωτογραφίες από μια χιονισμένη βόλτα με πατινάζ στον πάγο, γράφοντας: «Bday ⛸️ing with my fam❄️. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και δεν σπάσατε κανένα 🦴😂».

Ιρίνα Σάικ

Ιρίνα Σάικ

Στις φωτογραφίες, φορούσε ένα διάφανο μαύρο κορμάκι με διάφανα μέρη που καλύπτουν το στήθος και τα πόδια της, προσθέτοντας ένα τεράστιο φουσκωτό παλτό που άφησε ανοιχτό παρά τον χειμωνιάτικο καιρό.

Είχε έντονα κόκκινα χείλη για την περίσταση, φορώντας μια κουκούλα πάνω από τα βρεγμένα μαλλιά της.

Ενώ ούτε ο Bradley Cooper , ούτε ο Tom Brady ήταν παρόντες στο πάρτι, οι φίλοι της ήταν ντυμένοι με μαύρες στολές καθώς πόζαραν στο χιονισμένο παγοδρόμιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το οριστικό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

HerNews ka

Jennifer Lopez: Η τρυφερή φωτογραφία για την επέτειο γάμου της με τον Ben Affleck & η κατάθεση ψυχής

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς κατάλαβε ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι το άλλο της μισό – «Όταν δύο ολόκληρα συναντιούνται…»

Her News