HerNews.gr
Μόδα

Vivienne Westwood: H Eβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη σχεδιάστρια

Η φετινή Εβδομάδα Mόδας του Λονδίνου πρόκειται να είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη σχεδιάστρια Vivienne Westwood. Οι διοργανωτέςτης Εβδομάδας Μόδας ανακοίνωσαν ότι η διοργάνωση για το 2023 θα γιορτάσει την «εξαιρετική» επίδραση της σχεδιάστριας στη βιομηχανία της μόδας.

Η πρωτοπόρος σχεδιάστρια Vivienne Westwood έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών τον Δεκέμβριο του 2022, αφήνωντας πίσω της μεγάλη ιστορία!

Το πραγματικό όνομα της Vivienne Westwood ήταν Vivienne Isabel Swire. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1941 και ήταν βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια.
Πασίγνωστη για τις δημιουργίες της ανά τον κόσμο, τα έργα τηςεκτέθηκαν σε διεθνείς συναντήσεις και εκδηλώσεις. Θεωρείται ως το άτομο που έκανε γνωστή τη μόδα της πανκ στο ευρύ κοινό. Θεωρείται αντισυμβατική, καθώς έχει επανειλημμένα προκαλέσει έκπληξη στη διεθνή κοινότητα με τις προκλητικές και πρωτοποριακές της επιλογές, που σχετίζονται και την δική της εμφάνιση, στην παρουσίαση των δημιουργιών της.

Στην ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της Eβδομάδα Μόδας του Λονδίνου στο Instagram, αναφέρεται:

“ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την Κλιματική Αλλαγή. Αυτός είναι ένας αγώνας για την ίδια την ύπαρξη της ανθρώπινης φυλής. Και του πλανήτη. Το πιο σημαντικό όπλο που έχουμε είναι η κοινή γνώμη. Γίνετε μαχήτρια της ελευθερίας” ~ Vivienne Westwood”

Από αύριο, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου Φεβρουάριος 2023 είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη Vivienne Westwood και στην απίστευτη κληρονομιά της.

Η δουλειά της όχι μόνο άλλαξε τη βιομηχανία της μόδας, γεννώντας και καθορίζοντας το πανκ, αλλά οδήγησε επίσης σε θετικές αλλαγές παγκοσμίως.

Η Eβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έχει στο πρόγραμμα της μεγάλες εκθέσεις που θα παρουσιάζουν τον ακτιβισμό και τις δημιουργίες της Vivienne Westwood. Παγκόσμιοι σχεδιαστές μόδας αναμένεται να αποτίσουν φόρο τιμής στα δικά τους fashion shows στο Λονδίνο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κόκκινο φόρεμα: Μαγνήτισε τα βλέμματα με τις δημιουργίες του Atelier Rene

HerNews ka

Naomi Campbell: Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με καρφιά σε νέα διαφημιστική καμπάνια

HerNews ka

Μαγιό: Διάλεξε σωστά ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Her News