HerNews.gr
Μόδα

Naomi Campbell: Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με καρφιά σε νέα διαφημιστική καμπάνια

Το supermodel Naomi Campbell μπορεί να είναι αναγνωρίσιμη μόνο από το μικρό της όνομα, αλλά ο θρύλος της πασαρέλας μόλις και μετά βίας μοιάζει με τον εαυτό της σε μια νέα καμπάνια για τη συλλογή resort του Alexander Wang για το 2024.

Η 53χρονη μαμά δύο παιδιών πόζαρε γυμνή για μία λήψη, με ολόκληρο το σώμα της καλυμμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με αστραφτερά ασημένια καρφιά.

Πόζαρε τόπλες σε ένα άλλο, φορώντας ένα τζιν Alexander Wang και κρατώντας μια από τις δερμάτινες τσάντες του οίκου στον έναν ώμο.

Ναόμι Κάμπελ

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από το brand, η καμπάνια «διερευνά και αμφισβητεί την ιδέα της «μεταμόρφωσης» μέσω δυνατών, ισχυρών και άλφα γυναικών, τις οποίες ενσαρκώνει η Naomi.

Οι θαυμαστές λάτρεψαν την εμφάνιση της Campbell, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Alexander Wang στο Instagram.

Ναόμι Κάμπελ

Ο σχεδιαστής Alexander Wang, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση το 2020 και έκτοτε ορκίστηκε να «τα πάει καλύτερα», σχολίασε ότι το μοντέλο ήταν ένα «όνειρο» και δημοσίευσε μια φωτογραφία της Campbell με τη λεζάντα, «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ».

Πέρασε αρκετός χρόνος για την Naomi Campbell, η οποία όχι μόνο καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της, αλλά και ξαναβρέθηκε με τα άλλα σούπερ μόντελ Linda Evangelista, Cindy Crawford και Christy Turlington τόσο εντός όσο και εκτός πασαρέλας με επικό τρόπο.

Η τετράδα πρωτοστάτησε πρόσφατα στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue , κόσμησε το εξώφυλλο του Οκτωβρίου του Vanity Fair Italia και κυκλοφόρησε τα ντοκιμαντέρ του Apple TV+ , με τίτλο “The Supers”.

Και τον Σεπτέμβριο, η Βρετανίδα καλλονή λάνσαρε τη δική της συλλογή για το PrettyLittleThing με μια επική επίδειξη πασαρέλας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lawrence: Φόρεσε το πιο chic αξεσουάρ μαλλιών

HerNewskl

”Into the light”- Η ατμοσφαιρική καμπάνια της Zara για το καλοκαίρι

Her News

Jennifer Lopez: To iconic πράσινο φόρεμα που φόρεσε και έκλεψε τις εντυπώσεις

HerNewskl