HerNews.gr
Διασκέδαση

Guns N’ Roses World Tour: Έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο

Οι Guns N’ Roses έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία του 2023, η οποία θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με πρώτο προορισμό το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Η παγκόσμια περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα.

Το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί στην Ελλάδα το Σάββατο 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η γενική προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00.

Το εμβληματικό αμερικανικό hard rock συγκρότημα από το Λος Άντζελες ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου, την Τρίτη.

Η παγκόσμια περιοδεία θα πραγματοποιηθεί από τη Live Nation και οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναυλίες , φεστιβάλ  με τίτλους του συγκροτήματος κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, οι Guns N’ Roses θα επισκεφθούν το Ισραήλ, την Ισπανία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Νορβηγία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία και τέλος την Ελλάδα.

Το διεθνές σκέλος της περιοδείας θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου. Στη συνέχεια, το συγκρότημα θα εμφανιστεί εγχώρια στη Βόρεια Αμερική όπου η περιοδεία θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Guns N’ Roses βρίσκονται στην Ελλάδα. Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί στη χώρα μας και σε άλλες περιπτώσεις, όπως το 1993 και το 2006.

Αναμφίβολα η επιστροφή τους θα είναι αιτία τεράστιου ενθουσιασμού για τους Έλληνες θαυμαστές των Guns N’ Roses. 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποια είναι τα τραγούδια με τα περισσότερα views στο Youtube

Her News b

ΝΤΕΡΤΙ THIRTY: Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας με μία μαγική συναυλία στον Λυκαβηττό!

HerNews ka

«Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω» – Το Videoclip που θα γίνει Viral στο Tiktok

Her News