HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

H Rihanna επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στη μουσική σκηνή και ένα μια φαντασμαγορική εμφάνιση στο Super Bowl.

H ίδια έχει αποδειχθεί πως είναι η απόλυτη βασίλισσα και λόγω των μουσικών της δυνατότητας αλλά και λόγω της beauty εταιρείας που έχει. Μετά από αρκετό καιρό έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη, αφού μοιράστηκε με όλους το αγαπημένο της άρωμα.

RIhanna: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Ως ιδρύτρια της Fenty Beauty, το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ανήκει φυσικά στο brand της και ονομάζεται:«Fenty Eau de Parfum».

Η Rihanna μίλησε στο Byrdie για το άρωμά της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

Η μανόλια είναι μια από τις αγαπημένες μου νότες. Μόλις προστέθηκε η μανόλια, ήταν απίστευτη η σύνθεση. Θυμάμαι όταν έκανα τα tests με τα αρώματα και φορούσα εκείνο με τη μανόλια, έπαιρνα συνέχεια κομπλιμέντα.Η ενέργεια αυτού του αρώματος είναι πολύ ζωντανή. Είναι πικάντικο και γλυκό ταυτόχρονα, έχει φρούτα, βανίλια και άλλα λουλούδια. Περιέχει βουλγαρικό τριαντάφυλλο, μύρτιλο, μανταρίνι, πατσουλί, καρύδα, βανίλια και υάκινθο.

Δημιούργησα το Fenty Eau de Parfum γιατί ήθελα να αποτυπώνει όλα όσα είμαι και όσα νιώθω. Αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο στο άρωμα. Είναι συνδεδεμένο με αναμνήσεις που ενεργοποιούνται από το άρωμα. Όλες αυτές οι νότες μπορεί να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Για μένα, είναι η ουσία μου, αποτυπωμένη σε ένα μπουκάλι. Όταν φοράτε Fenty Eau de Parfum, αφήνετε τον κόσμο να καταλάβει αυτήν την ουσία. Αυτή είναι sexy, δυνατή και ειλικρινής”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna: To look που επέλεξε για τα 35α γενέθλια της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Η μαγεία των αρωμάτων: Γυναικεία αρώματα που προσελκύουν τους άντρες

HerNews ka

Skincare: Τα συστατικά που αγαπήθηκαν το 2023

HerNewskl

MTV Video Music Awards 2022: Οι 5+1 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

HerNewskl