HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: To look που επέλεξε για τα 35α γενέθλια της

 Η Rihanna έκλεισε τα 35 στις 20 Φεβρουαρίου. Απολαύστε την επική της παράσταση στο Super Bowl – α, και αποκάλυψη εγκυμοσύνης – και το γιόρτασε πηγαίνοντας για δείπνο με τον A$AP Rocky και φίλους στο αγαπημένο της σημείο, τον Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Δεν είναι μυστικό ότι η εκδοχή του στυλ μητρότητας της Rihanna είναι εξαιρετικά υπέροχη – απλά δείτε όλες τις μοδάτες εμφανίσεις που φορούσε κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη – οπότε το σύνολο που φόρεσε για την ημέρα των γενεθλίων της συνέχισε φυσικά αυτή την παράδοση.

Η εμφάνιση γενεθλίων της Rihanna για τη βραδιά περιελάμβανε ένα μεταξένιο λευκό μίνι φόρεμα με ένα ανοιχτό δαντελένιο σουτιέν από κάτω (πιθανότατα από το Savage X Fenty, τη δική της σειρά εσωρούχων).

 Πάνω από το φόρεμα, φόρεσε ένα παλτό λουστρίνι, με ανάγλυφο κροκό. Τα αξεσουάρ της, συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών Christian Louboutin με λουράκια και μιας λευκής τσάντας – συνέχισαν την αίσθηση του party wear.

Τελικά η Rihanna είναι η βασίλισσα του στιλέτο ακόμα και όταν είναι έγκυος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rihanna 💸 (@rihannadrip)

Φόρεσε επίσης ένα κολιέ με διαμάντια και δαχτυλίδι. Μην νομίζετε ότι αυτό το σύνολο ήταν ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο ρούχο γενεθλίων. Η Rihanna θα το φορούσε μια κανονική Τρίτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rihsflo

Rihanna: Τι φόρεσε στο Super Bowl Halftime Performance της;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φόρεμα: Τα πιο σημαντικά στυλιστικά tips για κάθε γυναίκα

Her News b

Coquette trend: Η τάση που κατακλύζει το TikTok και μας κάνει…κοκέτες

HerNewskl

Olivia Wilde: To τούλινο φόρεμα που φόρεσε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

HerNewskl