HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: Το “φλερτ” με άλλον άνδρα μπροστά στα μάτια του Justin Bieber

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο από το Tik Tok, στο οποίο φαίνεται η Hailey με έναν άνδρα -του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη-, να βρίσκονται δίπλα δίπλα και να υπάρχει μια ερωτική ένταση μεταξύ τους στην ατμόσφαιρα.

Μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο σύζυγος της Justin Bieber βρίσκεται ακριβώς δίπλα τους όμως από ότι φαίνεται στο βίντεο δείχνει να είναι…. στον κόσμο του.

Η Hailey με τον Justin Bieber και τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, βρίσκονται σε ένα κλαμπ στο Λονδίνο και διασκεδάζουν, ενώ φαίνεται πως το μοντέλο κοιτάζει αρκετά έντονα τον άνδρα που βρίσκεται δίπλα της και χαμογελά.

Οι κινήσεις της αλλά και του άνδρα είναι αρκετά νευρικές. Το μοντέλο χτυπά νευρικά το χέρι της στη μπάρα και ο άνδρας ο οποίος φημολογείται ότι μπορεί να είναι και ο σωματοφύλακας ξύνει το πρόσωπο του.

@donttellmymomma.fr I always knew the biebers have an opened marriage🤭 #haileybieber ♬ original sound – 🎧

Αναφορικά με τον συγκεκριμένο άνδρα κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως είναι ο Luiz Mattos, ο αντιπρόεδρος της IMG και μάνατζερ της Gigi Hadid.

Τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο παίρνουν φωτιά με έναν χρήστη να υποστηρίζει πως “σίγουρα όταν ο Justin βγήκε έξω οι 2 τους έκαναν κάτι”.

Πάντως οι περισσότεροι χρήστες γράφουν ότι η Hailey προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή του άνδρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Μαζωνάκης: Μπορεί να τελείωσαν οι εμφανίσεις του, τα post του στο Instagram όμως δεν τελειώνουν ποτέ!

HerNews ka

Σοκάρει η Ιωάννα Σαρρή: «Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση»

HerNews ka

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μας παίρνει μαζί της στα backstage του J2US (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka