HerNews.gr
Social News

Σοκάρει η Ιωάννα Σαρρή: «Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση»

Η Ιωάννα Σαρρή έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής 31/3 αναφορικά με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, το πανέμορφο μοντέλο και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, αποκάλυψε με ένα Instagram Story της ότι έχει την πάθηση πάρεση Bell (Παράλυση Προσωπικού Νεύρου). Στη συγκεκριμένη νόσο παραλύει η μισή πλευρά του προσώπου χωρίς κάποια προφανή αίτια.

Ιωάννα Σαρρή: Παρέλυσε η αριστερή πλευρά του προσώπου της

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα…

Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Ουσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου.

Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους σχεδιαστές, τις εταιρίες και όλες μου τις συνεργασίες που κάνουν υπομονή και έχουν άπειρη κατανόηση», έγραψε η Ιωάννα ΣαρρήΗ παράλυση του προσωπικού νεύρου είναι η συχνότερη νευρολογική βλάβη κρανιακού νεύρου, που, όταν συμβεί, οδηγεί σε αδυναμία ή παράλυση βασικών μυών του προσώπου.

Η πιο συνήθης μορφή τέτοιας παράλυσης είναι η παράλυση τύπου Bell. Σε αυτή την περίπτωση επηρεάζεται συχνότερα μόνο το ένα προσωπικό νεύρο, με συνέπεια να παραλύει προσωρινά η μία πλευρά του προσώπου.

Πέραν των μυών, το προσωπικό νεύρο είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο των δακρυϊκών και σιελοφόρων αδένων, μέρους της γλώσσας, αλλά και μυών που συμβάλουν στην ακοή. Επίσης σε αυτό αποδίδεται η μεταφορά της αίσθησης της γεύσης προς τον εγκέφαλο.

Γιώργος Σαμπάνης: Όσα δήλωσε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το μήνυμα στήριξης που της στέλνει ο Κώστας Πηλαδάκης

HerNewskl

Η Mandy Moore θηλάζει το μωρό της στη κορυφή βουνού

Her News

Δημήτρης Σταρόβας: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έχει αλλάξει κάτι…»

Her News b