HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πέτρος Γαϊτάνος: «Είμαι εναντίον της σάτιρας. Θεωρώ ότι κανείς δεν είναι άγιος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Πέτρος Γαϊτάνος ο οποίος ξεκαθάρισε πως τάσσεται ενάντια στη σάτιρα καθώς πάντοτε ελοχεύει ο κίνδυνος της ιδιοτέλειας πίσω από τους σκοπούς της.

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω διαθέσεις αγαθές και είμαι άνθρωπος αυθόρμητος και καθαρός, προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ, αισθάνομαι ότι δεν έχω κρύψει τίποτα και τα ξέρει όλα για μένα ο κόσμος. Η γενικότερη εικόνα μου μέσα από τα μέσα, που είναι ένας συμπυκνωμένος τρόπος επικοινωνίας, είναι λίγο πιο…» ανέφερε ο κ. Γαϊτάνος και συνέχισε:

«Δεν μπορείς δηλαδή να κάνεις εύκολα χιούμορ. Θα σας πω πως είμαι και λίγο επιφυλακτικός γιατί μέσα στη φτήνια που υπάρχει και ειδικά στην τηλεόραση υπάρχει μια ευκολία στο να πάρουν μια φράση και να κάνουν χαβαλέ και αυτό που λένε σάτιρα».

«Είμαι τελείως εναντίον της σάτιρας γιατί θεωρώ ότι κανείς δεν είναι άγιος για να μπορεί να διαχειριστεί αυτό που λέγεται σάτιρα. Γιατί για να μπορέσεις να διαχειριστείς τη σάτιρα πρέπει να είσαι ένας άνθρωπος αγαθός.

Γιατί ποιος μου διασφαλίζει εμένα, πως εσύ που κάνεις σάτιρα, ότι αυτό που λες δεν γίνεται από ιδιοτέλεια ή από πονηριά; Και το έχουμε δει αυτό πάρα πολλές φορές», πρόσθεσε στη συνέντευξή του ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Συρίγος: Δείτε την αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε εάν η κόρη του έχει γνωρίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

HerNews ka

Κάτια Δανδουλάκη: «Στην αρχή της “Λάμψης” νόμιζα ότι ο κόσμος θα βαρεθεί να με βλέπει»

Her News

«MEGA Καλημέρα»: Η επιστροφή της Ελεωνόρας Μελέτη με την ανανεωμένη ομάδα

HerNews ka