HerNews.gr
Μόδα

Τζούλια Φοξ: Ντύθηκε μόνο με… ζώνες στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου!

Η Τζούλια Φοξ ξέρει πολύ καλά πώς να απογειώσει την εμφάνιση της Εβδομάδας Μόδας.

Η σταρ του «Uncut Gems» Τζούλια Φοξ, βγήκε στους δρόμους του Μιλάνου το βράδυ της Τετάρτης με ένα ακόμη τολμηρό σύνολο , αυτή τη φορά φορώντας ένα ρούχο Diesel από την κορυφή μέχρι τα νύχια με σουτιέν και μίνι φούστα φτιαγμένη εξολοκλήρου από ζώνες.

Πάντα της άρεσαν οι DIY εμφανίσεις έτσι φόρεσε τρεις ζώνες διαφορετικών χρωμάτων – συμπεριλαμβανομένου ενός στυλ 232 δολαρίων με ένα αστραφτερό λογότυπο – πάνω από το στήθος της για να σχηματίσει ένα τοπάκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I RICCHI (@iricchimagazine)

Η Τζούλια Φοξ πρόσθεσε μια φαρδιά μαύρη ζώνη και ένα άλλο κόκκινο στυλ με ένα σχέδιο από ένα χαμογελαστό στόμα με δόντια για να σχηματίσει μια φούστα, φορεμένο πάνω από κάτι που φαίνεται να είναι ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα.

Η Φοξ φόρεσε ένα oversized μαύρο δερμάτινο μπουφάν τυλιγμένο γύρω από το “outfit” της, σέρνοντάς το κατά μήκος του πεζοδρομίου καθώς πόζαρε στο φωτογραφικό φακό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @iluvjuliafox

 Συνδύασε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες, προσθέτοντας μια μικρή τσάντα ώμου από το brand και έχοντας φρεσκοβαμμένα κόκκινα μαλλιά σε ίσιο στυλ.

Το μακιγιάζ της “Fox eye” ανανεώθηκε με την προσθήκη της παστέλ πράσινης σκιάς και πρόσθεσε μερικές χάλκινες ανταύγειες στα λευκά φρύδια της, το ίδιο μακιγιάζ που φόρεσε στην επίδειξη μόδας της Diesel νωρίτερα την ημέρα.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, έφερε τον 2χρονο γιο της , Valentino, ως “συνοδό” της στην επίδειξη μόδας της Diesel, όπου καθόταν στην πρώτη σειρά με πολλούς άλλους σταρ – συμπεριλαμβανομένου του drag star Alexis Stone, που μεταμορφώθηκε σε Jennifer Coolidge.

Για την εκδήλωση, η Fox φόρεσε ένα μπαντό μπλουζάκι με το λογότυπο του brand με χαμηλό τζιν παντελόνι και αξεσουάρ από τζιν. Ο Valentino, εν τω μεταξύ, φαινόταν αξιολάτρευτος με τη δική του τζιν εμφάνιση με γιλέκο, τζιν και σακάκι σε συνδυασμό με καουμπόικες μπότες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Τα καλύτερα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

Her News

Tips για να διαλέξεις το κατάλληλο μπικίνι για σένα

Her News

Προϊόντα ομορφιάς για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

Her News