HerNews.gr
Ελλάδα

Τέμπη: Μεγαλύτερος από την αρχική εκτίμηση φαίνεται ότι είναι ο αριθμός επιβαινόντων σε ένα από τα βαγόνια της τραγωδίας

Αλλάζουν όπως φαίνεται τα δεδομένα για τους επιβάτες στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία και κόστισε τη ζωή 46 ανθρώπων, σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις.

 Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο, Βασίλη Σιώμο, ο αριθμός των ανθρώπων που βρέθηκαν σε κάποιο από τα βαγόνια, στο μοιραίο ταξίδι, μπορεί τελικά να είναι μεγαλύτερος από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Παράλληλα και στο δεύτερο βαγόνι που απομακρύνθηκε από το σημείο της σύγκρουσης, οι διασώστες ανέμεναν να βρουν λείψανα από 13 άτομα, όμως εντοπίστηκαν τα λείψανα περισσότερων ανθρώπων, σύμφωνα με όσα οι ίδιοι δήλωσαν στον δημοσιογράφο.

Αυτό βάζει νέα δεδομένα για το πόσοι άνθρωποι επέβαιναν τελικά στο τρένο και σε τι αριθμό αναμένεται να φτάσουν οι νεκροί.

Άλλωστε, όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, κάθε επιβάτης που εισερχόταν στο τρένο μετά το κλείσιμο των εκδοτηρίων είχε δικαίωμα να εκδώσει το εισιτήριό του εντός του βαγονιού του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

16th International Symposium on Maritime Health: Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ Γιώργος Βάλλης στην εκπροσώπηση του ελληνικού yachting & των πληρωμάτων θαλαμηγών

HerNews ka

Κρήτη: Σοβαρά τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου η 36χρονη που δέχθηκε πάνω από 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

HerNews ka

Νότης Μαυρουδής: Απέραντη θλίψη-Σκοτώθηκε κάνοντας εργασίες στο σπίτι του

HerNews ka