HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύεται με τον σύντροφο της λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού!

Η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς κυοφορεί τον καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά.

Μέσω του λογαριασμού στο Instagram “Soula Glamorous” αποκαλύφθηκε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα με την αγγελία γάμου ο γάμος τους θα γίνει στην Αττική ενώ δεν προσδιορίζεται η ημερομηνία.

Σαν “χαρμόσυνη βόμβα” έσκασε η είδηση ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος, κάτι που η ίδια δημοσιοποίησε στις 8 Ιανουαρίου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με μια πολύ τρυφερή δημοσίευση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας.

Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτηση της.

Η παρουσιάστρια κρατούσε και κρατάει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη και αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων. Άλλωστε, αυτή ήταν και η αφορμή να έρθει πιο κοντά με την Ιωάννα Μαλέσκου που ζήτησε τις συμβουλές του για τον σκύλο της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γοργόνες: Κι όμως.. υπάρχουν!

Her News

Νατάσα Θεοδωρίδου: Γιατί λέει συνέχεια “όχι” στο να είναι κριτής σε Τalent Show;

Her News b

Ο Justin Bieber βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό! Θα ακυρωθεί η περιοδεία του;

HerNewskl