HerNews.gr
Διεθνή

Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ χλευάζει το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην ομιλία του

Ο φετινός παρουσιαστής των Όσκαρ, Τζίμι Κίμελ αργά το βράδυ κορόιδεψε τη διαβόητη πλέον στιγμή, που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της περσινής απονομής των βραβείων Όσκαρ στον εναρκτήριο μονόλογό του την Κυριακή.

«Ξέρουμε ότι αυτή είναι μια ξεχωριστή βραδιά για εσάς. Θέλουμε να διασκεδάσετε. Θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς… και, το πιο σημαντικό, θέλουμε να νιώθω ασφαλής», είπε ο Κίμελ, 55 ετών, στο γεμάτο αστέρια κοινό.

«Έχουμε λοιπόν αυστηρές πολιτικές: Αν κάποιος σε αυτό το θέατρο διαπράξει πράξη βίας σε οποιοδήποτε σημείο αυτής της παράστασης, θα του απονεμηθεί το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και θα του επιτραπεί να εκφωνήσετε μια ομιλία διάρκειας 19 λεπτών».

Συνέχισε ο Τζίμι Κίμελ αναφέροντας την αμφιλεγόμενη απόφαση της Ακαδημίας να μην διώξει τον Σμιθ από το αμφιθέατρο λόγω των πράξεών του – και στη συνέχεια να τον τιμήσει για τον “King Richard” μετά το περιστατικό.

«Αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο ή βίαιο κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής, απλώς κάντε ό,τι κάνατε πέρυσι… τίποτα», είπε ειρωνικά ο οικοδεσπότης.«Κάτσε εκεί και μην κάνεις απολύτως τίποτα. Ίσως ακόμη και να δώσετε μια αγκαλιά στον δράστη».

Και συνέχισε, «Και αν κάποιος από εσάς θυμώσει με ένα αστείο και αποφασίσει ότι θέλει να έρθει εδώ και να ασχοληθεί με αυτό, δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν μερικοί φίλοι μου που θα πρέπει να τους περάσεις πρώτα».

Ο Κίμελ συνέχισε να φωνάζει την εντυπωσιακή του υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων του Michael B. Jordan, του αστέρα του “The Mandalorian” Pedro Pascal και του ηθοποιού του “Spider-Man” Andrew Garfield.

Will Smith

Για όσους δε θυμούνται, ο Γουίλ Σμιθ δέχτηκε πυρά στα Όσκαρ του 2022 επειδή εισέβαλε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ για ένα αστείο ότι η σύζυγός του, Jada Pinkett Smith, που πάσχει από αλωπεκία, θα έπρεπε να παίξει στο “GI Jane 2”.

Παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη δύο φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πηγές δήλωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ο Γουίλ Σμιθ δεν έχει ακόμη μιλήσει προσωπικά με τον άλλοτε φίλο του.

«Ο Γουίλ κάλεσε τον Κρις πέρυσι μετά τα Όσκαρ, αλλά ο Κρις δεν το σήκωσε. Και δεν έχουν μιλήσει από τότε», ισχυρίστηκε πηγή κοντά και στους δύο ηθοποιούς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

BBC: Παρουσιάστρια «πιάστηκε» να κάνει απρεπή χειρονομία στον «αέρα» του δελτίου

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αρνούνται τις φήμες για προβλήματα στο γάμο τους

HerNews ka

Jenna Ortega: Ποιος την χαρακτήρισε «κακομαθημένη και τοξική»;

HerNewskl