HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ed Sheeran: Ξεσπά σε κλάματα για το θέμα υγείας της γυναίκας του στο τρέιλερ του νέου του ντοκιμαντέρ

Ο Ed Sheeran δάκρυσε ενώ μιλούσε για τα προβλήματα υγείας της συζύγου του Cherry Seaborn σε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του.

Η Disney+ έριξε μια κλεφτή ματιά για το “The Sum Of It All” -όπως θα λέγεται το ντοκιμαντέρ του Ed Sheeran- αυτή την εβδομάδα, το οποίο έδειξε τον τραγουδιστή να καταρρέει για προσωπικά θέματα.

Ενώ η Cherry Seaborn, η οποία έχει δύο παιδιά με το Sheeran, τη Lyra, 2 ετών και τον Jupiter, 10 μηνών, ήταν έγκυος στην τελευταία εγκυμοσύνη, ανέπτυξε έναν όγκο χωρίς «οδήγηση για θεραπεία μέχρι μετά τη γέννα».

«Η υγεία της Cherry , ήταν πολύ άσχημη», θυμάται ο Sheeran στο κλιπ, προσθέτοντας ότι λίγο αργότερα, ο καλύτερος φίλος του, Τζαμάλ Έντουαρντς, πέθανε από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από ναρκωτικά.

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν, πολύ γρήγορα» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής.

Ο Sheeran μοιράστηκε προηγουμένως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο φόβος για την υγεία της γυναίκας του, η απώλεια του φίλου του και τα νομικά ζητήματα επηρέασαν την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του, “Subtract”.

«Μια σειρά γεγονότων άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο που έβλεπα τη μουσική και την τέχνη… μέσα σε ένα μήνα», έγραψε νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Ο καλύτερός μου φίλος Τζαμάλ, αδερφός μου, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητα και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός».

Ο Sheeran πρόσθεσε ότι «διέσχιζε τον φόβο, την κατάθλιψη και το άγχος» εκείνη τη στιγμή, νιώθοντας σαν να «πνίγεται» με το κεφάλι του «κάτω από την επιφάνεια».

H σύζυγος του προβάλλεται επίσης σε μεγάλο βαθμό σε όλο το τρέιλερ, με κλιπ από το ζευγάρι να βγαίνει ραντεβού και να μοιράζεται φιλιά.

«Όλα στη ζωή μου έγιναν πολύ καλύτερα όταν μπήκε η Cherry» αποκάλυψε ο τραγουδοποιός.

Παρ’ όλες τις συγκινησιακές στιγμές, το τρέιλερ τελειώνει με χαρούμενη νότα, με τον Ed Sheeran να γιορτάζει τα γενέθλιά του και να γελάει με φίλους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρεμιέρα για το J2US: Αποκαλύφθηκε η τέταρτη κριτής

Her News

Ιωάννα Τούνη: “Δεν γίνεται να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης με το που γεννήσεις”

Her News b

Νικηφόρος: «Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ, ήμουν από τους τυχερούς – Τώρα είμαι μόνος και είμαι καλά»

Her News