HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νικηφόρος: «Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ, ήμουν από τους τυχερούς – Τώρα είμαι μόνος και είμαι καλά»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz! Νικηφόρος: «Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ, ήμουν από τους τυχερούς – Τώρα είμαι μόνος και είμαι καλά»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  από τον Απρίλη μας έβαλε σε καλοκαιρινό mood, μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να μετρήσουμε τα μαγιό. Ούτε μπουτίκ να είχε!

Ο Νίκος Γκάνος μαγνητοσκόπησε το βιντεοκλίπ για το τραγούδι του «Dejavu» που ήταν υποψήφιο για την Eurovision.

«Το «Dejavu» ήταν to κομμάτι που θα πήγαινε στην Eurovision, είναι αυτό που απέρριψε. Δεν μπορώ να καταπιέσω κάτι, αν με αδικήσεις θα το πω και δεν με ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να είμαι ο γλοιώδης, που θα λέει καλά λογία χωρίς να τα πιστεύει», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Για το «δικό του» dejavu μίλησε ο Τάσος Ξιάρχο.

«Έζησα με dejavu την Konnie Μεταξά, είδα εάν όνειρο, επικοινωνήσαμε και έπαιξα και στο βιντεοκλίπ της», δήλωσε.

Στα παρασκήνια της παράστασης «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο «Άλσος».

Για το τί πέρασε σχετικά με το όνομά της, η Παρθένα Χοροζίδου είπε πως, «Τα φιλιά στη δουλειά μας είναι μια αμήχανη στιγμή που την ξεπερνάς. Μικρή με φωνάζαν «Θένα» και στη δευτέρα λυκείου, η αδελφή μου με φώναξε Παρθένα και ήταν σαν να σταματάει ο κόσμος».

«Έχω δουλέψει σερβιτόρα, μπαργούμαν, ότι έχει να κάνει με εστίαση. Είναι κακό να πηγαίνει κάποιος κάθε Σάββατο σούπερ μάρκετ και να παίρνει κοκαλάκια; Έχω βγει με θαυμαστή μου και ήταν για 5 χρόνια σχέση μου», είπε η Νίκη Λάμη, σχετικά με τη ζωή της.

«Στις μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν…παραγνωρίσματα. Το να πας σε σύμβουλο γάμου, είναι και μια ευθύνη για τα παιδιά», τόνισε ο Λευτέρης Ελευθέριου.

«Ο γιος μου είναι κοντά στα 7, έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι ο μπαμπάς είναι στην τηλεόραση. Περιμένω στο φλερτ το «πράσινο φως», ήμουν κυνηγός αλλά όχι με ρόπαλο, με λουλούδι», τόνισε με χιούμορ ο Αντώνης Κρόμπας.

Η Μαρίνα Πατούλη έχει κάνει το Αθήνα- Μύκονος- Νέα Υόρκη, Κυψέλη- Παγκράτι!

Για τη ζωή του, αλλά και για την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι του στο ραδιόφωνο μίλησε ο Νικηφόρος.

«Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ, ήμουν από τους τυχερούς που έχω ζήσει αυτό το συναίσθημα. Τώρα είμαι μονός και είμαι καλά. Όταν άκουσα στο ραδιόφωνο πρώτη φορά τραγούδι μου, έκανα βαθούλωμα στην πόρτα του αυτοκίνητου από το χτύπημα», επεσήμανε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Στην πρώτη μου συναυλία, είχα φύγει από την σκηνή, προσγειώθηκα ομαλά σε μια καρέκλα», αποκάλυψε.

Ο Διονύσης Παπανδρέου είναι καλεσμένος απόψε στις 23:20 του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night out».

«Είμαι μικροβιοφοβικός. Δεν θα έλεγα πως μετά την εμφάνιση στη «Γη της ελιάς» νιώθω περιζήτητος ερωτικά. Έχω περάσει κρίση πανικού και έχω βιώσει bullying λόγω περιττών κιλών», δήλωσε μεταξύ άλλων!

Για την σύζυγό του αλλά και για τα ευτράπελα του επαγγέλματος μίλησε ο Νίκος Απέργης.

«Τη γυναίκα μου την γνώρισα από ένα tag στο instagram που μου έκανε, σε φωτογραφία. Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής, είναι λίγων ημέρων. Μου έχουν τύχει ευτράπελα, εκεί που ερμήνευα μου ήρθαν μέσα στην μούρη λουλούδια», δήλωσε και συμπλήρωσε πως, «κάθε σεζόν αντιμετωπίζουμε θέμα ανταγωνισμού και με την μαρκίζα. Έχω κρίσεις άγχους, κάνω ψυχανάλυση. Ξεκινάει η καλοκαιρινή μας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

«Σπίτι με το MEGA»: Υποδέχεται τον Θανάση Πολυκανδριώτη

Her News

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου»

Her News

Στέλλα Κονιτοπούλου: Έπαθα κρίση πανικού όταν έπρεπε να πω στους μουσικούς μου ότι δεν θα δουλέψουμε

Her News